Clement Kjærsgaard

Foredragsaften med Clement Kjersgaard - Trump, USA og Verden
mh_intimsalen.jpg (5)
29. maj 2018 kl. 19:00
Dkk. 269,- inkl. gebyr NB: Du kan ikke bruge gavekort til Musikkens Hus, da Tikko er arrangør.

Du får nu mulighed for at opleve Clement Kjersgaard live på en intens aften med fokus på Trump, USA og den aktuelle amerikanske politiske situations påvirkning af resten af verden.

Clement Kjersgaard har i rigtig mange år arbejdet indgående med amerikansk politik, bl.a. i forbindelse med tv-programmerne Clement i Amerika og 7 døgn med Trump og Clinton. Vi tør derfor godt love, at det bliver en super spændende aften - ikke kun fordi du bliver klogere på den forandring USA i øjeblikket gennemgår, men også fordi det altid er underholdende og fascinerende at opleve og være i selskab med Clement Kjersgaard og hans skarpe og krøllede hjerne! Clement vil bl.a. sætte fokus på spørgsmål som:

Donald Trump er i fuld gang med at forandre USA - og verden.

Stil spørgsmål til Clement

Normalt er det Clement, der stille spørgsmålene, men på denne aften er rollerne byttet lidt om :-) Vi har nemlig sat god tid af til spørgsmål fra salen, og vi er derfor sikre på, at vi udover foredrag også får en livlig debat i salen.

Om Clement Kjersgaard

Clement Kjersgaard er kendt som studievært, redaktør, bladudgiver og er nok en af Danmarks travleste ordstyrere. Clement blev som 16-årig optaget på United World College of Hong Kong, hvor han blev student i 1994. Han fortsatte efterfølgende på Universitetet i Oxford, hvor han studerede filosofi, politik og økonomi og sidenhen statskundskab på Københavns Universitet. I 2002 grundlagde han det politiske magasin RÆSON, som han stadig udgiver.

Clement har nu i snart 15 år været studievært for DR og er i de danske medier kendt som den mest frygtløse og uforudsigelige vært, som desuden stiller de hårdeste og mest direkte spørgsmål. Han bliver ofte nævnt som én af landets mest magtfulde journalister og har i den forbindelse modtaget flere priser, heriblandt Berlingskes Journalistpris og Publicistprisen.

God foredragsoplevelse - i gode rammer

Vi ønsker at give dig en god aften og foredragsoplevelse og afholder derfor altid vores arrangementer i behagelige og professionelle rammer.  Der er typisk mange mennesker til foredragene, men vi har meget fokus på, at der altid er gode pladser til alle. Derfor sælges der kun så mange billetter, at alle får en rigtig god oplevelse.

Arrangør: Tikko

Tikkos kundeservice kan kontaktes på tlf. 89 93 22 17

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.