Christian Bitz

Januar er højsæson for sunde intentioner – og sundhedsforvirring! Hvor skal du starte, og hvad skal du tro på, når medier og eksperter går i selvsving om tarmbakterier, økologi, fedmegener, super foods, vegetarkost, bæredygtighed og skræddersyede diæter. Alt sammen interessante elementer, men hvor meget betyder de for dig og din sundhed? Og er det efterhånden muligt at spise et måltid mad uden at føle, at man gør noget forkert?
mh_intimsalen.jpg
24. januar 2018 kl. 19:00
Dkk. 264,- inkl. gebyr NB: Du kan ikke bruge gavekort til Musikkens Hus, da Tikko er arrangør.

Bitz sætter den nyeste viden i perspektiv og serverer den, så det er til at forstå og anvende for alle – uanset køn og alder. Samtidig gør han op med myten om, at vi alle skal være lige sunde eller blive sunde på den samme måde. Tværtimod er vi alle skabt forskelligt og skal ikke prioritere ens. Vi skal anerkende flere tilgange til sundhed og i stedet for at pege fingre – eller løfte fingre – er tiden inde til at bygge bro mellem al den sundhedsviden, som vi hver dag forholder os til.

Denne aften vil give dig ny viden og gøre dig bedre til at sortere i viden. Det giver dig ro i sindet og redskaber til at finde din egen balance, så du kan blive lige præcis så sund, som du ønsker – på din måde. Uden afsavn og dårlig samvittighed. Og uden at føle, at hvert et måltid skal leve op til alle mulige og umulige sundhedsidealer.

Inklusiv i billetprisen får du også Christian Bitz bog "Uperfekt" som udleveres til foredraget.

Efter foredraget kan du møde Bitz personligt og få svar på dine spørgsmål om sundhed.

Om Bitz

Christian Bitz er 40 år, far til to piger og bor sammen med sin kæreste Lisette, som også har to døtre. Han uddannet cand.scient i human ernæring og har været vært og ekspert på adskillige tv-programmer om sundhed. Han er fast tilknyttet Bispebjerg og Frederiksberg Hospital og har udgivet 10 bøger i både Danmark og udlandet.

For 10 år siden tog Christian landet rundt med foredraget Luk munden & let røven, der var et ”no-nonsens” foredrag, hvor sundhed blev gjort helt enkelt. Nu, 10 år senere og flere udsolgte turnéer med bl.a. Uperfekt og Kvalitet bag sig, er det tid til at samle erfaringer og ny viden i foredraget Slap af & spis. Foredraget er baseret på solid videnskabelig forskning, tilsat Christians nysgerrighed og åbenhed overfor alternative tilgange til sundhed. Fordi der ikke findes én sandhed og én sundhed.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.