Carl Emil Petersen solo

Han fik sit store gennembrud som frontfigur for de danske rockdarlings ”Ulige Numre”. Nu er sanger og sangskriver Carl Emil Petersen gået solo, og du kan se frem til at høre den danske ord-ekvilibrist med sange om livet og alt det andet, når han giver koncert i Musikkens Hus til marts.
carl-emil-petersen_web.jpg
16. marts 2018 kl. 20:00
Dkk. 175,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Carl Emil Petersen debuterede 5. oktober 2017 med sit første soloalbum ”Natradio”. Klassikere som "Frit Land", "Halvnøgen" og "København" har fået et kuld stedsøskende og er hermed klar til sammen at drage ud til en voksende publikumsskare. 

Politikens musikanmelder Kim Skotte gav albummet fem hjerter og skrev blandt andet: "En ung mand har forladt sit band og sejler romantisk sin egen sø. Uden fast havn driver han nu rundt i en tilstand, som er nogenlunde lige betuttet, beslutsom og euforisk. Ikke noget dårligt sted at befinde sig for en sangskriver, der er lige så ung, som han er gammelklog. En rastløs romantiker med begge ben på jordens gyngende grund."

Dele af albummet er indspillet i Los Angeles sammen med Sune Wagner. Fra albummet kan man blandt andet høre singlerne "Liv før døden" og "Skærgården".

Det bliver altså en koncert i Musikkens Hus med alt det bedste fra Carl Emils sangskriver hånd – og det siger ikke så lidt!

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.