Bobo Moreno

Siden slutningen af 1980’erne har Bobo Moreno sunget sig længere og længere ind i hjerterne på musikelskere i hele landet. Nu har du chancen for at opleve ham i Musikkens Hus i selskab med nogle af landets mest sjælfulde jazz- og bluesmusikere.
mh_bobo_moreno.jpg
17. marts 2018 kl. 20:00
Dk. 225,- Inkl. gebyr Koncerten er med i Musikkens Jazzklub NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Han er én af Danmarks bedste sangere og med sin alsidige stemme formår Bobo Moreno at begejstre et hvilket som helst publikum. Gennem årene har han arbejdet med nogle af Danmarks største navne fra Sanne Salomonsen og D:A:D, til Radioens Big Band og Birthe Kjær. Han har medvirket i mange tv-optrædener inden for musik- og underholdning og så blev han ved Kronprinsebrylluppet udnævnt til ”Kongelig Hofleverandør”. I 2014 modtog han Gentofte Kulturpris.

Den musikalske alsidighed

I 1993 fik Bobo Moreno sit gennembrud med popduoen Peaches & Bobo, hvis plade ”Simple Emotions” blev produceret af Rugsted & Kreutzfeldt. Op gennem 90’erne kastede han sig over rock og jazz og prøvede kræfter med musicalen ”Hair”. Det var et afbud under Copenhagen Jazzfestival i 1998, der blev Morenos billet til big band-scenen, herunder blandt andre Ernie Wilkins Almost Big Band, Tivoli’s Big Band og Klüver’s Big Band. Han har tidligere turneret med pianisten Ole Kock Hansen og sammen har de udgivet CD’en ”50 Ways To Leave Your Lover” og ”Dreamsville”.Moreno er en kær gæst hos landets brass bands, harmoniorkestre og symfoniorkestre, blandt andet DR Underholdningsorkestret. I 2003 medvirkede han ved en koncert med vokalgruppen the Sweet Inspirations, der optrådte med Elvis Presley op gennem 1970’erne og han har sunget med the Memphis Boys, et succesfuldt studieband, der har indspillet flere hits sammen med Elvis. I 2012 turnerede han med guitaristen Robben Ford og det resulterede i et pladeprojekt, der stadig er under udvikling. 

Medvirkende

Kjeld Lauritsen, organist
Kjeld Lauritsen mestrer Hammondorglet som få, og viser gennem sit varme spil, at han har forpligtet sig over for publikum til at røre og underholde. Han er kendt for at udnytte instrumentet i legesyge improvisationer. Kjeld Lauritsen havde i mange år bandet ”The Organizers” sammen med den amerikanske saxofonist Bob Rockwell. Siden da har han udgivet 5 CD’er i eget navn foruden et par plader med Big Band.

Uffe Steen, guitarist
Uffe Steen er ganske enkelt en magisk musiker, og synes nærmest at lokke de mest elegante og smagfulde linjer ud af guitaren. Altid overraskende, interessant og forførende i sit spil. Den unikke spillestil kommer sig formentlig af, at han har lært at spille på en højrehåndet guitar, men uden at vende strengene – altså spiller han på guitaren omvendt. Han har medvirket på over 70 album og indspillet fire soloalbum og er dermed lidt af en veteran.

Esben Bach, trommer
Esben Bach er én af de sjældne trommeslagere, der "synger" sangene med sit instrument, og gennem hans årelange samarbejde med Kjeld Lauritsen, har de to udviklet et telepatisk sammenspil. Han er én af Danmarks absolut bedste groovemasters og er super swingende med både stikker og whiskers. Han er trommeslager i bluesbandet ”Shades of Blue” og Frimer Band.

Musikkens Jazzklub

Du kan spare 30% på koncerten med et medlemsskab til Musikkens Jazzklub. 
Læs mere her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.