Bent Fabricius-Bjerre

Der venter en aften med melodier og tekster, der kæler for øret, rykker i fødderne og bringer glædestårer frem, når den folkekære Bent Fabricius-Bjerre går på scenen i Musikkens Hus med Trine Pallesen og orkestret ”De Græd”.
mh_bent_fabric.jpg
17. februar 2018 kl. 19:30
Dkk. (1) 250,- (2) 200,- inkl. gebyr

Sig navnet Bent Fabricius-Bjerre og mange danskere begynder næsten per automatik at nynne strofer af temaet fra tv-succesen "Matador", filmserien med "Olsen Banden" eller den Grammy-vindende "Alley Cat". Gennem sit lange liv har Bent Fabricius-Bjerre underholdt og begejstret os med sin fantastiske musik. Og han har om nogen sat sit præg på den danske musikarv. 

De Græd og Trine Pallesen

Nu gæster han Musikkens Hus i Aalborg med orkestret ”De Græd”, som han har spillet koncerter med siden 1998. De spiller stadig sammen og bedre en nogensinde. Med på scenen har de skuespillerinden Trine Pallesen, som vi kender bedst for tv-serierne ”Forbrydelsen” og ”Rejseholdet” samt biograffilmen ”Spies & Glistrup” men også diverse teaterroller. Hvad mange ikke er klar over er, at hun er en formidabel sangerinde, og det vil du få fornøjelsen af at høre ved denne koncert. Trine vil blandt andet synge sange fra Matador musicalen og selvfølgelig andre af Bent Fabricius-Bjerres store hits. 

Tekster af Klaus Rifbjerg

Koncerten vil tage udgangspunkt i musik af vores allesammens Bent Fabricius-Bjerre til tekster af Klaus Rifbjerg, heriblandt ”Duerne Flyver” og ”Jeg sætter min hat som jeg vil”. Under koncerten vil Bent Fabricius-Bjerre fortælle anekdoter fra sit liv og tale om historierne bag de forskellige sange og samarbejdet med Rifbjerg.

Det bliver en aften, som du vil huske længe efter du har forladt Musikkens Hus.  

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.