Antorini, Bjerregaard, Holst & Linnet

Oplev Christine Antorini, Ritt Bjerregaard, Hanne-Vibeke Holst & Anne Linnet i samtale med Gitte Løkkegaard til arrangementet "Livsmodig" i Musikkens Hus om det at være kvinde på den anden side af 50 år. Det er samtaler om kvindeliv, kærlighed og kunsten at leve til allersidste suk.
mh-livsmod-hd.jpg
11. april 2018 kl. 19:30
Dkk. (1) 275,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Selvom man ikke nødvendigvis skærer sig på 50-årsdagens skarpe hjørne, opdager de fleste kvinder i årene efter, at de alligevel har fået en lille rift. Gradvist erkender man, at følelsen af usårlighed ikke er så triumferende som før, at kroppen trods jernvilje og pilatesøvelser er kodet til at forgå, og at der bliver kigget henover hovedet på en i flere af livets sammenhænge. Det, man aldrig havde troet skulle ske for én selv, indtræffer skamfuldt nok: Man ældes.

Christine Antorini, Ritt Bjerregaard, Hanne-Vibeke Holst og Anne Linnet er alle kendt som stærke kvinder med masser af succes. Alligevel har de hver især oplevet den aldersbestemte modstand, som mange kvinder halvtreds plus føler sig ramt af.

En modstand, som finder sted både åbenlyst og i det skjulte, men som det ikke desto mindre er muligt at gå op imod.

I en åbenhjertig og uhøjtidelig samtale med Gitte Løkkegaard, der strækker sig over et halvt år, deler de deres erfaringer, tanker og refleksioner om kvindeliv og det at blive ældre i en ungdomsfikseret verden. De snakker om kærlighed, sex og lidenskab.

Om overgangsalder og forfald, om livsglæde og livsfylde. Om hvordan man møder sin alder med værdighed og nysgerrighed og om at forlige sig med døden, hvilket i løbet af den lange samtale bliver helt konkret, da sygdom pludselig rammer.

Om forfatteren

Gitte Løkkegaard (f. 1963) er forfatter og journalist og var i en årrække tilknyttet Danmarks Radio, hvor hun blandt andet lavede programmerne P4 i P1, Strax og Løkkegaards. Hun har skrevet flere børnebøger, blandt andet MGP missionen (2009) og Victoria Roses to liv (2015). Hun er også forfatter til biografierne Tine Bryld – et lettere kaotisk ridt (2009) og Sten Hegeler – dobbeltbastarden (2015).

Koncerten er arrangeret af Musikkens Hus og Lille Skole for Voksne i Aalborg

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.