Andrea Bocelli Aften

Drøm dig væk til de italienske vinmarker omkring Toscana og få et unikt indblik i livet som populær verdenstenor, når Musikkens Hus inviterer til skandinavisk premiere på filmen ” The Music of Silence” - et biografisk drama om den levende legende Andrea Bocellis liv.
mh_bocelli.jpg
17. marts 2018 kl. 20:00
Dkk. 250,- inkl. gebyr og et glas vin fra Bocellis vingård NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Det bliver en flot aften i Musikkens Hus, hvor filmen ” The Music of Silence” virkelig kommer til sin ret i vores smukke Koncertsal, og hvor du får mulighed for at smage Bocellis egen vin og personlige favoritmenuer. 

Det bliver en stor biografoplevelse i helt unikke rammer. 

Filmen er instrueret af den Oscar-nominerede instruktør Michael Radford og hovedrollerne i filmen spilles af Antonio Banderas og Toby Sebastian.

Om filmen

Alle kender den italienske tenor Andrea Bocelli, hans stemme, hans sange og hans enorme internationale popularitet. De færreste kender til Andrea Bocellis privatliv og de kampe, han har været igennem. Han blev født med dårligt syn og blev ved en ulykke som dreng helt blind. Men på trods af stor modgang gav han ikke op. Drevet af ambitioner og sin passion for musikken arbejdede han hårdere end nogen anden for at opnå sit mål. 

Om Bocellis vin

Bocelli-familien har siden 1831 produceret klassiske italienske vine fra deres vingård i Lajatico, i Toscana, en slægtsgård som blev grundlagt i 1730. I forbindelse med filmpremieren giver vi dig i pausen mulighed for at smage et glas af Bocellis egen vin, som er inkluderet i billetprisen.

Smag Bocellis livret i Musikkens Spisehus

I Musikkens Spisehus kan du smage Bocellis personlige favoritmenuer, som er baseret på Bocelli-familiens lokale opskrifter fra egnen omkring deres vingård i Toscana.

Menuen

Vitello tonnato 138,-
Med friske tomater, kapers og sprøde urter 

Langtidsbraiseret lam 198,-
Med frisk salat, fennikel og rosmarinstegte kartofler 
OBS ønskes kalv i stedet for lam oplyses dette gerne ved bestilling                   

Klassisk Tiramisu 95,-

3 retter 348,-

NB: Det vil være muligt at købe “ægte” Bocelli-vine i Musikkens Spisehus. 

For bordbestilling klik her eller kontakt Musikkens Spisehus på tfl. 60203199.

BEMÆRK: Maden skal tilkøbes og indgår ikke i billetprisen.

Arrangør: Sandrew Metronome og Musikkens Hus

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.