Allan Olsen

Allan Olsen står mere og mere som et fyrtårn på den danske musikscene. Ikke mindst som solist i ordets egentlige forstand: Alene på scenen med få og enkle virkemidler. Det er, hvad publikum i Musikkens Hus kan se frem til, når den folkekære musiker lægger vejen forbi Aalborg med en særlig solokoncert.
allan-olsen_midlertidig-billede-.jpg
02. februar 2018 kl. 20:00
Dkk. (1) 350,- (2) 300,- inkl. gebyr

Olsen er atter på nationens læber med sin nye plade ”HUDSULT”. Et dobbelt-album bestående af ni nye studieindspilninger samt optagelser fra A.O. og Bands efterårsturné, 2016.

”HUDSULT” har som så ofte før slået ringe i vandet i den offentlige debat. For Allan Olsen formår som få af sine kolleger at omfatte dagsaktuelle vinkler og omsætte dem til både humor og skarp, smuk lyrik. 

Ny solo-turné 2018

I foråret 2018 rimper Olsen op i sin solo-baggage og begiver sig afsted som rejsende i det helt fundamentale: Én mand alene på en scene.

Der bliver tale om en relativt begrænset men eksklusivt opsat soloturné på de allerbedste scener i landet, heriblandt selvfølgelig Musikkens Hus i Aalborg.

Allan Olsens liverepertoire spænder over hele hans brede sangkatalog, der gør brug af alskens genrer - fra rock og punk til folk, rap, og á capella.

Ingen anden dansk sangskriver nyder større respekt og anerkendelse end Allan Olsen. Efter i alt 20 pladeudgivelser og tusindvis af koncerter er Allan Olsen altid garant for et sjældent højt niveau ved sine optrædener. Måske fordi han aldrig har mistet respekten for sit dejlige publikum. Så der bliver nok at glæde sig til for publikum i Musikkens Hus. 

Support: Mikael K

Mikael K er en moderne folkesanger; – en farvestrålende singer/songwriter, der mestrer det danske sprog – og en underfundig storyteller. Han indtager scenen med sine instrumenter (guitar, banjo, mundharpe mm.) og sine vedkommende anekdoter og historiefortællende sange.

Den nordjyske trubadur og sangskriver Mikael K har siden 2002 med sit band Klondyke udgivet 6 anmelderroste albums med dansksprogede sange.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.