Alex Vargas

Han har gjort kometkarriere og Musikkens Hus har været med ham fra start. Nu glæder vi os til igen at åbne dørene til Koncertsalen for Alex Vargas, så hans imponerende vokalpræstationer i numre som ”Solid Ground”, ”Shackled Up” og ”Inclosure” kan nå hver en krog af salen og publikum.
mh_alex_vargas.jpg
30. november 2018 kl. 20:00
Dkk. (1) 320,- (2) 270,- inkl. gebyr Loungebar efter koncerten NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Om Alex Vargas

Alex Vargas har gjort kometkarriere. Endnu før debutalbummet ”Cohere” var på gaden i marts 2017, blev han Årets Danske Solist ved DMA 2016. Hans seneste, landsdækkende turné i 2016 var totalt udsolgt, og numre som ”Higher Love” og ”Shackled Up” har gået sin sejrsgang i koncerthuse og på hitlister her og i resten af Europa. 

Den 29-årige kunstners vokalpræstationer giver gåsehud og rammer dig lige i solar plexus. Alex Vargas mestrer sin stemme til fulde, og hans musikalitet er ikke til at tage fejl af. Når Alex Vargas lukker op for sin vokal, der spejler hele følelsesregistret, bliver du blæst bagover.

Alex Vargas kalder selv sin genre noise soul, og med noter af soul, rock, r’n’b og elektronica er det en rammende beskrivelse.

Vargas’ bagkatalog rummer sange, der spænder fra helt nøgne guitarkompositioner til et energisk og eksplosivt elektronisk lydunivers uden at miste den inderlige nerve.

Alex Vargas er gået fra at optræde på mindre spillesteder til at fylde Royal Arena og være et stort trækplaster ved Smukfest 2017.

Vi har i Musikkens Hus fulgt Vargas’ kometkarriere fra begyndelsen: I efteråret 2015 spillede han koncert på Øvre Foyer. I foråret 2016 fyldte han Koncertsalen til bristepunktet – og koncerten i efteråret 2018 bliver ingen undtagelse. 

Support

Alex Vargas får denne aften selskab af Nicklas Sahl, som vil sørge for at få publikum i den helt rette stemning. Den 6. april 2018 udsendte Nicklas Sahl debutsinglen “HERO”, og siden da er det kun gået én vej for det unge stjerneskud. Singlen strøg direkte ind som #1 på Spotify’s viral chart, blev udvalgt som P3s Uundgåelige, og inden der var gået en uge, havde Alex Vargas inviteret Nicklas med som special guest på hans udsolgte Danmarkstourné til efteråret. 

Nicklas Sahl fik som fireårig en plasticguitar mellem hænderne, og instrumentet har siden været hans livsledsager, omend selve formen og strukturen med tiden ændrede sig. Sange og akkorder har været en naturlig del af Nicklas Sahls opvækst og liv, først i Hadsten, og siden mødet med andre ligesindede musikere på Mellerup Efterskole. Han blev som 13 årig spottet ved en optræden på Samsø, og har siden skrevet og spillet med forskellige kunstnere, og har de sidste to år haft et tæt samarbejde med produceren og sangskriveren, Birk Storm.   

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.