Operafestival 2018

Arrangør: Aalborg Symfoniorkester i samarbejde med Aalborg Operafestival
mh_aabningskoncert_aso.jpg
09. august 2018 kl. 19:30
Dkk. 175,- inkl. gebyr

Velkommen til Aalborg Operafestival. Åbningskoncerten byder på en perlerække af smukke uddrag fra en række operaer med de to solister Cornelia Beskow og Magnus Vigilius. Glæd dig til et gensyn med de to solister fra Aalborg Symfoniorkesters internationale sangkonkurrence, The Lauritz Melchoir International Singing Competition, hvor Beskow vandt konkurrencen i 2017, og Vigilius blev nr. to i 2014.

Reumert-vinder 2018

Vigilius er flere gange blevet fremhævet som blandt de mest lovende i den nye generation af danske Wagnersangere. Denne position slog han fast med syvtommersøn, da dansk scenekunst blev hyldet ved Årets Reumert i Skuespilhuset i København den 9. juni 2018. Her vandt Vigilius prisen for Årets Sanger for hans rolle som Siegmund i Den Ny Operas opsætning af Valkyrien. Og nu har du altså selv mulighed for at opleve det unge talent til åbningen af Aalborg Operafestival 2018.

Inden åbningskoncerten bør man ikke snyde sig selv for “Opera Minor”, en halv times uddrag fra Tryllefløjten, som foregår i og omkring en gammel Morris Minor, der står i foyeren. Sangstuderende fra Det Jyske Musikkonservatorium optræder og historien bindes sammen af festivalleder Jakob Næslund. "Opera Minor" starter kl. 18.30, og det er gratis.

 

Medvirkende

Cornelia Beskow, sopran
Magnus Vigilius, tenor
Giordano Bellincampi, dirigent

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.