Wangel

Danmarks nye elektroniske musikhåb Wangel mestrer hele følelsesregistret i sin musik. Oplev ham live i Musikkens Hus til foråret.
mh-wangel-hd.jpg
12. maj 2017 kl. 21:00
DKK 145,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Wangel blev allerede fra første EP-release i 2015 spået fine fremtidsudsigter af de danske anmeldere. Siden er det blevet til koncerter på landets spillesteder og både Roskilde Festival og SPOT Festival. 

I marts 2016 udkom hans debutalbum ”Freedom”, som fortsatte i EP’ens melankolske, elektroniske univers, men som lytter kom vi endnu tættere på Wangel. Peter Wangel tager udgangspunkt i sine egne oplevelser og erfaringer, når han skriver musik. Wangel oplevede en turbulent teenagetid, og musikken blev hans frirum. Også derfor hedder albummet ”Freedom”, fordi det for Peter Wangel blev en stor frihed at få muligheden for at udgive musik og på den måde udtrykke de følelser, der i mange år har presset sig på.

Til foråret er Wangel igen aktuel med ny musik, og du kan opleve det live, når de giver koncert i Musikkens Hus.

Tag med, når Wangel sætter musik på hele følelsesregistret og inviterer på en dybt personlig rejse ind i musikken. 

Anmeldelser

Wangel får anmelderroser for både studieproduktioner og deres liveoptræden.

★★★★★
”Én ting er at høre Wangels brede register på hans debutalbum "Freedom" fra marts - en anden ting er, hvordan det så udarter sig live. I hans tilfælde har man ingen grund til bekymring. Det er imponerende, så dyb hans klang er, samtidig med hans falset står lige så knivskarpt”. – GAFFA 

★★★★★
”Peter Wangels overjordiske vokal trumfer på debut-ep, der vibrerer af indtagende popmelodier og indestængte følelser.” – Soundvenue

Om Wangel

Stemmen og teksterne tilhører Peter Wangel. I tæt samarbejde med produceren Kasper Ejlerskov Leonhardt har han skabt lyden bag artistnavnet Wangel, som nu for alvor melder sig klar til den danske musikscene.

På bandets første album blev omdrejningspunktet et storladent og forførende lydbillede. Kasper Ejlerskov Leonhardts produktioner med fyldige synthesizere, atmosfæriske soundscapes og tunge beats samler og fuldender værket.

Medvirkende

Peter Wangel, vokal & guitar
Kasper Ejlerskov Leonhardt, synth & keys
Ask Bock, trommer

Bemærk: Ingen teleslynge

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.