The White Album

Byd foråret velkommen med et overflødighedshorn af harmonier, strengelege og lyse sommerstemninger, når The White Album giver koncert i Musikkens Hus til marts.
mh-thewhitealbum-hdjpg.jpg
03. marts 2017 kl. 20:00
DKK 165,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

The White Album optrådte første gang i Musikkens Hus til Kronsprinsparrets Priser i 2014. Nu vender de tilbage for at give koncert i Intimsalen. Koncerten kommer til at rumme lunefulde kendinge, men bandet giver også publikum mulighed for at opleve nogle af deres nyeste ballader. 

Den hjertevarme trio er kendt for deres sarte lydbilleder, der emmer af nordisk melankoli og dyb lyrik. Og så er de kendt for bandmedlemmernes imponerende skægpragt.

The White Album skaber en særlig sjælefuld stemning til deres koncerter. Glæd dig til en bevægende aften med rustikke og hjertelige numre.

Om The White Album

Den danske folk-trio består af bedstevennerne Claus Arvad, Jakob Eilsø og Frederik Vedersø, som i efteråret 2010 drog i sommerhus for at begynde at skrive musik. Efter mange års tro tjeneste i forskellige bands fandt de tre sammen endelig et udtryk, der tillod dem at skrive musik ligeså rendyrket og personlig, som mange af deres tidløse inspirationer såsom The Beatles, Simon & Garfunkel og Neil Young. Det er også den klassiske 1968-udgivelse fra Beatles, The White Album opkalder sig efter.

Da trioen i 2011 debuterede med den digitale udgivelse ”The Album” høstede de stor anerkendelse i USA og gik direkte i top-5 hos den amerikanske radiostation NPR 2. Året efter udkom EP’en ”Conquistador” til stor medieros både i udlandet og herhjemme, og Soundvenue gav udgivelsen 5 stjerner.

I 2014 gik den ultimative drengedrøm i opfyldelse, da The White Album udgav deres debutalbum ”The Quiet Strum” på det legendariske Beatles-label Parlophone.

Bemærk: Ingen teleslynge

 

 

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.