Sort Sol

Steen Jørgensen vender tilbage til Musikkens Hus, og denne gang tager han resten af Sort Sol med, der til foråret udgiver nyt album.
mh-sortsol-hd.jpg
07. april 2017 kl. 20:00
DKK (1) 375,- (2) 300,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Sort Sol har gennem tre årtier været med i toppen af dansk rock, og Steen Jørgensen er af Politiken blevet kaldt ”nationens fremmeste rocksanger”.

Med store albums som ”Dagger & Guitar” og ”Glamourpuss” kan det danske rockpublikum uden tvivl hits som ”Holler High”, ”Next Century” og ”Let Your Fingers Do The Walking” udenad. 

Indspilningerne af det nye album er gået ind i den afsluttende fase, og det bliver Sort Sols første regulære fuldlængde-album siden "Snakecharmer" fra 2001 – deres sidste egentlige album var det primært instrumentale soundtrack til Linda Wendels film "Baby" fra 2003. 

Gå ikke glip af et Danmarks mest markante og stilrene rockband live i Musikkens Hus, når Sort Sol fejrer udgivelsen af deres nye album med en larmende forårstour.

Om Sort Sol

Sort Sol består af sanger Steen Jørgensen, guitarist Lars Top-Galia og trommeslager Thomas Ortved. De tre bandmedlemmer har bidraget til den danske rockmusik i 35 år og deres hits må efterhånden betegnes evergreens. Efter en række år med pause turnerede de tre medlemmer igen som Sort Sol i 2011 og høstede flotte anmeldelser for deres støjende og selvsikre rockkoncerter.

★★★★★★
"Orkesteret har næppe nogensinde lydt mere kraftfuldt, autoritært og overbevisende end i denne 2011-udgave som sekstet, og i Skuespilhusets optimale rammer foldede fire årtiers format sig fænomenalt ud tilsat monumental scenografi og gnistrende grum garagelyd." – Ekstra Bladet

★★★★★
"Dansk rockmusik bliver ganske enkelt ikke bedre end dét." – GAFFA

Loungebar efter koncerten

Få en hyggelig afslutning på jeres koncertaften. Kom op på Øvre Foyer efter koncert. Her vil være loungebar og livemusik med skønne Sofie Trolde. Den perfekte mulighed for at runde jeres aften godt af og få talt sammen, inden I vender hjem.

Om Sofie Trolde
Sofie Trolde er en moderne dansk artist, performer og vokalist bosat i Aalborg. Med hendes legende og eksperimenterende væsen formår Sofie Trolde gentagende gange at rive dig med ind i hendes unikum af et univers.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.