Søren Huss

Saybias forsanger formår at røre os helt i ind hjertekulen, når han skriver og synger om sorg og savn. Nu giver han en smuk og bevægende koncert i Koncertsalen i Musikkens Hus.
mh_sã¸renhuss_hd.jpg (1)
03. november 2017 kl. 20:00
DKK (1) 355,- (2) 300,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Søren Huss har netop afsluttet en total udsolgt akustisk turné med kirkekoncerter, hvor sangene fra de dybt personlige soloalbums ”Troen og Ingen” fra 2010 og ”Oppefra & Ned” fra 2012 fik en fantastisk modtagelse.

Når han til efteråret gæster Musikkens Hus, bliver det også med nyt materiale. Søren Huss arbejder lige nu på sit tredje soloalbum, der har arbejdstitlen ”MidtlivsVisen”. 

Oplev, hvordan de rørende sange får en ekstra dimension, når Søren Huss fremfører dem live. Med sin fantastiske stemme, nærvær og personlige fortællinger tager Søren Huss publikum med på en rørende rejse ind i sit inderste. 

Anmelderroste albums

På sine anmelderroste soloalbums bearbejdede Søren Hus tankerne om livet, kærligheden og ikke mindst sorgen over at have mistet sin kæreste.

★★★★★
”Søren Huss ender på imponerende fem stjerner, fordi han formår at formidle den største sorg, et menneske kan opleve på den fineste vis. Hans stemme er som en drøm, og teksterne kan forsone selv de værste fjender. Samtidig er Huss mere end sorg. Han formidler et håb og et ønske om glæde” – Poplish.dk

★★★★
”Huss demonstrerer storartet vokal (…), som skinner gennem og når ud til publikum, især under nummeret “Du Er”, som indkapsler den svære erkendelse af tab og savn” – GAFFA

Om Søren Huss

Da ”The Second You Sleep” toppede alle landets radioplaylister tilbage i starten af 00’erne, blev Saybia i særdeleshed kendt for Søren Huss’ smukke stemme. Han og bandet høstede stor succes for deres abums og liveoptræden i årene derefter. Men i 2007 ramte den ultimative tragedie Søren Huss, da hans kæreste og datter blev påkørt i en ulykkelig højresvingsulykke. Kæresten blev dræbt på stedet, men datteren overlevede på mirakuløs vis. I disse dage tog Søren Huss de første spæde skridt mod en solokarriere og soloalbummet ”Troen & Ingen”, hvor især singlen ”Du Er” omhandler den sorg og det savn, der fulgte i kølvandet på ulykken. Albummet blev vejen ud af mørket for Søren Huss, og i dag rummer hans sange stadig smukke og rørende tekster, men lyset er blevet lukket ind igen.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.