RobinSamse + Lasse Vestergaard

RobinSamse er nogle af Danmarks mest erfarne og populære YouTubere med mange millioner views på YouTube hver måned. Til september træder de ud af YouTube-universet og ind på scenen i Musikkens Hus i Aalborg sammen med deres gæst Lasse Vestergaard.
robinsamse_farvefilter.jpg
19. september 2017 kl. 18:30
Dkk. 245,- inkl. gebyr

Vi elsker at komme ud og underholde jer alle. Det plejer altid at være mega hyggeligt! Så vi glæder os til at give jer alle et smil på læben og en sjov, hyggelig aften :3!

Robin og Samrita er det søde par, som står bag det humoristiske og nørdede univers, RobinSamse, og selvom de mest er kendt fra YouTube, så har de mange års erfaring med sceneshows og spændende foredrag rundt om i landet. 

De er to af Danmarks største børne- og ungdomsidoler og sammen med deres hemmelig gæst, er de nu klar til at føre YouTube ud i virkeligheden.

I RobinSamses verden handler det om sjov og ballade, computerspil, kreativitet, venskab og eventyr, og alt det tager de med sig til deres show i Musikkens Hus.

Det bliver et interaktivt show for børn i alle aldre, som bringer det bedste fra YouTube, gaming og RobinSamses univers sammen til en uforglemmelig dag.

Det er ikke kun RobinSamse, som tager på turne – det gør en af deres bedste og sjoveste venner, Lasse Vestergaard, fra YouTube også!

Jeg har glædet mig super meget til at være en del af det her, og jeg ser frem til et brag af et show! Det skal nok blive sårn' lidt lækkert” – Siger Lasse Vestergaard. 

Vi glæder os til at se dig i Musikkens Hus – til den store YouTube-turne!

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.