Julekoncert

Kom til julekoncert i Musikkens Hus, og skyd julen i gang med en perlerække af klassiske julefavoritter sammen med Prinsens Musikkorps og Thisted Drenge- og Mandskor under ledelse af dirigent og solist Adam Rapa.
mh_prinsensmusikkorps_thisted_drenge_mandskor.jpg
03. december 2017 kl. 15:00
Dkk. 50,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Koncerten vil byde på amerikanske carols, samt de smukkeste danske julesange. Prinsens Musikkorps fejrer i år jul med blandt andre Thisted Drenge- og Mandskor. De vil synge stemningsfulde julesalmer, såsom ”Det Kimer Nu” og ”Dejlig er Jorden”, hvor den amerikanske stjernetrompetist Adam Rapa vil iføre traditionelle julemelodier jazzklæder og tilføje ny og festlig indpakning til denne julekoncert.

Prinsens Musikkorps, Thisted Drenge- og Mandskor og Adam Rapa garanterer julestemning, hvad enten du er til en amerikansk og jazzet julefest, eller en fredelig jul til lyden af smukt klingende sangstemmer.

Entréen er kr. 50,- og overskuddet fra koncerten går til veteranarbejdet.

Medvirkende

Prinsens Musikkorps
Thisted Drenge- og Mandskor 
Adam Rapa, solist og dirigent

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.