Povl Dissing

KONCERTEN ER DESVÆRRE AFLYST. ALLE BILLETKØBERE HAR FÅET DIREKTE BESKED.
mh-dissing-hd.jpg (1)
11. oktober 2017 kl. 20:00
DKK 225,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Dissing og New Jungle Orchestra genforenes til en magisk aften i musikkens tegn, når de går på scenen i Musikkens Hus til foråret.

Povl Dissing har arbejdet sammen med Pierre Dørge og New Jungle Orchestra siden de mødtes i Østre Gasværk i 1987, og der opstår en helt særlig magi, når de optræder sammen.  Efter en pause genopstod det musikalske samarbejde i december 2015, hvorefter de sammen gav en flot koncert under Copenhagen Jazz Festival 2016.

Repertoiret til koncerten i Musikkens Hus vil primært bestå af danske sange, så glæd dig til et genhør med sange fra C.V. Jørgensen, Per Nørgaard og Irene Becker. 

Vær med til denne sjældne koncert med Dissing og New Jungle Orchestra, og mærk hvordan deres musikalske energi smitter fra scenen til publikum. 

Om Povl Dissing

Troubadouren har i 50 år været en af Danmarks mest respekterede visesangere. Povl Dissing har arbejdet sammen med en lang række musikere, sangere og flere af landets fornemmeste orkestre. Dissing har også været særdeles produktiv med over 25 udgivelser bag sig på LP og CD.

Om New Jungle Orchestra

Pierre Dørges jungleorkester spiller verdensmusik i verdensklasse. Orkestret har eksisteret siden 1980’erne, men de er stadig blandt de mest sprudlende bands på den danske jazzscene. New Jungle Orchestra har ført jazztraditionen videre gennem et ellingtonsk jungleunivers med inspiration fra enhver form for musik. Deres originalitet har gjort dem til et anerkendt og turnerende etno-jazzband, hvor de har repræsenteret Danmark i Afrika, Australien, Asien, Nord- og Sydamerika og i Europa.

"There may not be a more infectious force in jazz than guitarist Dorge and his freewheeling 10-member Danish ensemble." – Chicago Sun-Times

"Whimsical, unpredictable, mindexpanding...great fun" – New York Post 

Medvirkende

Povl Dissing, vokal
Pierre Dørge, dirigent & guitar
Gunnar Halle, trompet
Jakob Mygind, saxofon
Anders Banke, klarinet & saxofon
Kenneth Agerholm, trombone
Irene Becker, piano
Thommy Andersson, bas
Ayi Solomon, percussion
Martin Andersen, trommer

Bemærk: Ingen teleslynge

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.