Peter Vuust trio

Der venter en musikalsk stjernestund af de helt store, når en række af landets mest anerkendte jazzmusikere lægger vejen forbi Musikkens Hus. Glæd dig til en aften med Peter Vuust trio feat. Veronica Mortensen i husets Intimsal.
mh-peterveronica_hd.jpg
27. oktober 2017 kl. 20:00
Dkk. 200,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Med 15 turnéer og seks CD’er er Peter Vuust ét af de mest veletablerede navne på den danske jazzscene. Som bassist har han samarbejdet med alt fra danske popartister til internationale jazzstjerner. Hans kompositioner er melodiøse, og de nordiske rødder høres side om side med inspiration fra den amerikanske jazztradition.

Han er samtidig en unik kombination af en dybt respekteret jazzmusiker og en verdensklasse hjerneforsker. Han er Danmarks førende ekspert inden for feltet "Music In The Brain" - et forskningsfelt han egenhændigt har opbygget og er daglig leder af. Den 6. april i år udkom han med bogen ”Musik på hjernen”, om hvordan hjernen bearbejder musik, om forskellen på musikeres og ikke-musikeres hjerner om musikkens sociale betydning.

Veronica Mortensen er én af Danmarks absolut førende jazzsangerinder. Hendes stemme er ifølge anmelderne "...sexet, selvironisk og sødmefuld. (…) Stemningen er afslappet og båret af en umiddelbar glæde og nysgerrighed. (…). Stemmen er topfokuseret. Udtrykket stinkende sikkert og fyldt med en uimodståelig, frisk energi. Veronica Mortensens vokale overskud funkler.”

Sammen med den formidabelt swingende pianist Henrik Gunde fortolker trioen Peter Vuusts melodiøse jazzsange fra de to første cd’er "Images Of Falling" fra 2005 og "September Songs" fra 2013. Og selvfølgelig fra den helt nye cd, der får titlen “Songs For Sadness”!

Medvirkende

Peter Vuust, bass
Henrik Gunde, piano
Veronica Mortensen, vokal 

Koncerten er en del af Musikkens Jazzklub. 

 

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.