Orkester Norden fejrer Finland

Den Nordiske turné indledes i Musikkens Hus
mh-tm_on.jpg
18. august 2017 kl. 19:30
Pris DKK 150,- inkl. gebyr

Dirigenten bliver i år svenske Johannes Gustavsson, som kender Orkester Norden særdeles godt, da han selv har siddet med sin viola på en af pladserne i orkestret. Johannes er i dag chefdirigent i Wermland Opera og arbejder løbende sammen med bl.a. Helsingborgs Symfoniorkester. Johannes har tidligere været chefdirigent hos Västerås Sinfonietta, Nordiska Kammarorkestern and Oulu Symforniorkester. 

Vi er meget stolte over, at vi i år kan præsentere to stjernesolister, sopran Susanna Andersson og Jakob Koranyi på cello. Begge er kendte verden over for deres enestående musikalitet.

Om Susanne Andersson

Susanna Andersson er født i Sverige og har vundet flere priser for sin smukke sang. Susanna har haft store roller i et utal af operahuse i hele verden og har optrådt med mange betydelige orkestre, bl.a. Copenhagen Phil, Helsingfors Stadsorkester, BBC Concert Orchestra og mange, mange flere.

Om Jakob Koranyi

Svenske Jakob Koranyi har også vundet adskillige priser for sit spil og har overvældet anmelderne med sin elegante, lette stil. Jakob har slået sit navn fast, som én af Europas mest interessante, unge solister på den klassiske scene med optrædener i bl.a. Barcelona, Paris og Wien. Udover Orkester Norden vil Jakob i 2017 optræde med bl.a. Orquesta Filmharmonica de Bogata og Sveriges Kungliga Filharmonikerna. 

Koncerten er en del af Vendsyssel Festival 

Medvirkende

Johannes Gustavsson, dirigent
Susanna Andersson, sopran
Jakob Koranyi, cello

Orkester Norden

Program

Segelnde Stadt af B. Byström
Lieder af Hillborg, Sibelius, Alfvén og Grieg
Cello Concerto af E. Elgar
Symphony no. 1 af J. Sibelius

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.