NOAH

NOAH omdanner Koncertsalen til én stor intimkoncert, når han til foråret gæster Musikkens Hus med sine fængende popsange i akustisk setup.
mh_noah-hd.jpg
24. marts 2017 kl. 20:00
DKK 275,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Rendyrket pop fra allerøverste hylde med fængende melodier og ærlige tekster. Det er blevet NOAHs varemærke, og Troels Gustavsen bag aliasset NOAH leverer budskabet med sin unikke klang og stærke fortolkningsevne. 

NOAH har siden 2012 givet os nogle af landets største hits på dansk, men 2016 blev året, hvor Danmark for alvor har fået sat ansigt på den unge mand bag NOAH. Foruden en lang række udsolgte koncerter stod NOAH bag OL-sangen ”Vi brænder”, som har været en af de mest spillede danske sange denne sommer og NOAH deltog ligeledes i dette års sæson af musikprogrammet ”Toppen af poppen” på TV 2.

Turen til Samsø med de syv andre musikere i ”Toppen af poppen” blev samtidig skelsættende for Troels Gustavsen og tilblivelsen af den nye single ”Kære Mor”, der blev til efter tanker og refleksion over sin oplevelse med sin fars pludselige død – og ikke mindst eftertiden alene med sin mor. Sangen rummer håbet, lyset og optimismen, når verden vælter og det er dét, Gustavsen vil give videre til lytteren.

NOAH udgiver nyt album dette efterår, så det bliver med nyt materiale, Troels går på scenen i Musikkens Hus.

Om NOAH

Gymnasievennerne Troels Gustavsen og Lasse Dyrholm startede NOAH sammen og fik deres gennembrud i 2012.  De har sammen udgivet to albums og stået bag en række radiohits som ”Over byen” og ”Alt er forbi”, der begge to er gået platin.

Duoen valgte at gå hver til sit, og på afsluttende vis udkom de med nummeret ”På vej hjem”. På den måde markerede de, at de ville to forskellige ting. Troels Gustavsen fortsætter med musikprojektet NOAH og udgiver nyt album til efteråret.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.