Nicolai Moltke-Leth

Nicolai Moltke-Leth har gennemlevet udfordringer, som kun de færreste tør drømme om. Nu kan du opleve ham i Musikkens Hus med foredraget "Kys den gamle verden farvel".
mh-intimsalen_hd-2-kopi.jpg (1)
22. november 2017 kl. 19:00
DKK 264,- inkl. gebyr NB: Du kan ikke bruge gavekort til Musikkens Hus, da Tikko er arrangør.

Nicolai Moltke-Leth har gennemlevet udfordringer, som kun de færreste tør drømme om. Han er tidligere jægersoldat, har gennemført Paris-Dakar, besteget bjerge i Himalaya, Europa og Afrika og fuldført verdens hårdeste udholdenhedskonkurrencer Eco-Challenge og Raid Gauloises. Igennem ekstreme udfordringer og grænseoverskridende prøvelser voksede drømmen om at gøre en forskel for andre end sig selv og skabe positive forandringer for mennesker, der er villige til at flytte sig.

Udvikling handler om at få adgang til mere af sig selv eller verden

Det meste af det du ønsker ligger uden for din tryghedszone, og derfor bliver du indimellem nødt til at bevæge dig ud på ukendt grund. Det er udgangspunktet for Nicolai Moltke-Leths arbejde med udvikling af andres kompetencer.

Denne aften er en vitaminindsprøjtning, der motiverer dig til at udnytte dit fulde potentiale. Du inspireres til at hæve din mentale overligger og træde ud af kontrolzonen. Frygten for at fejle, for forandringer, for afvisning eller endda for succes dræber rigtig mange initiativer - så det potentiale kan udnyttes langt bedre...

Udover at møde en karismatisk motivator, der har udfordret sig selv mere end de fleste får du på aftenen inspiration til at:

Om Nicolai Moltke-Leth

Nicolai Moltke-Leth er sociolog, forfatter, tidligere jægersoldat, bjergbestiger og har en master i positiv psykologi. Han har grundlagt True North - en organisation, som hjælper teenagere med at udvikle deres personlige styrker og sociale kompetencer og har desuden bl.a. udgivet bestselleren ”Jo, du kan”, der har solgt over 50.000 eksemplarer.

Nicolai Moltke-Leth har en helt unik evne til at kombinere sine egne oplevelser og praktiske erfaringer med en solid teoretisk ballast, hvilket har gjort ham til en af de mest efterspurgte foredragsholdere i landet inden for motivation, arbejdsglæde og samarbejde under milde såvel som ekstreme forhold. Det har du nu mulighed for at opleve...

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.