Musikkens Tons

Musikkens Hus inviterer i efteråret børnene med på en musikalsk jordomrejse, når vi præsenterer nyheden Musikkens Tons. Med Børnebanditterne får børnene et indblik i musik og kulturer fra andre dele af verden.
mh-musikkenstons01_hd.jpg
21. oktober 2017 kl. 14:00
DKK 75,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Om konceptet Musikkens Tons

Musikkens Hus inviterer til en række aktive dage med leg og oplevelser for hele familien.

Til Musikkens Tons skal vi til koncert, men vi skal også danse, synge, lave stomp eller prøve at lave vores egne instrumenter. Det bliver fyldt med sjov for hele familien og hver gang laver vi nye og spændende ting. 

Jorden Rundt

Hvor kommer sambaen fra? Hvordan lyder musikken i Kina? Har Danmark sin egen musikgenre? Børnebanditterne har skrevet en håndfuld børnevenlige sange, der hver repræsenterer et lands musikkultur.

I denne udgave af Musikkens Tons skal vi på en jordomrejse, som åbner vores øre for verdens mest markante musikgenrer. Vi rejser fra land til land og undersøger både musik og landefakta. Rejsen akkompagneres af en billedserie fra hvert land, der bliver vist på et lærred.

Vi skal til karneval i Rio, se solen stå op i Egypten, danse folkedans i Danmark og meget mere. Når vi kommer hjem fra vores jordomrejse er det med følelsen af, at musikken i verden er mangfoldig, som os mennesker

Program for dagen

14.00: Vi laver vores egen sambamaske
14.20: Pause
14.30: 
Vi skal lære at danse i sambaoptog – husk at tage din maske på!
14.50: Pause
15.00: Koncert med Børnebanditterne
15.50: Arrangement slut

Om Børnebanditterne

Børnebanditterne spiller nyskrevet børnemusik, der spænder over mange forskellige genrer. de skriver musik og tekster om det, der optager børn!

Medlemmerne gør dyd ud af, at variere såvel repertoire som sceneperformance. Det gør, at både børn og voksne får en helt særlig musikalsk oplevelse med hjem.

Musikkens Tons er arrangementer henvendt til børn i alderen 5-10 år.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.