Musikkens Tons

Musikkens Hus inviterer i efteråret til en lærerig og sjov dag for børn, når vi præsenterer nyheden Musikkens Tons. Denne gang skal børnene og lære at spille musik på skrald og skrammel med ensemblet Trash.dk.
mh-trash_hd.jpg
16. september 2017 kl. 14:00
DKK 75,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Om konceptet Musikkens Tons

Musikkens Hus inviterer til en række aktive dage med leg og oplevelser for hele familien.

Til Musikkens Tons skal vi til koncert, men vi skal også danse, synge, lave stomp eller prøve at lave vores egne instrumenter. Det bliver fyldt med sjov for hele familien og hver gang laver vi nye og spændende ting. 

Lær at spille musik på skrald og skrammel med Trash.dk

Tag børnene med til en festlig eftermiddag i selskab med Trash.dk. Vi lærer, hvordan vi finder lydene i ellers kasserede ting og sætter disse lyde sammen til musik. Vi skal også bevæge os til alle de nye rytmer, vi får skabt. På den måde bliver musikken endnu sjovere.

Selv de mest simple lyde, rytmer og bevægelser kan give et fedt nummer. Som en ekstra bonus får dine gamle ting et nyt liv! Musikken som vi i fællesskab sætter sammen, vil indgå i den efterfølgende koncert på scenen. 

Kom og bliv inspireret til at finde musikken i dit eget hjem. Skrammel kan mere, end du aner. 

Program for dagen

Kl. 14.00 Børn og voksne laver trommestikker af avispapir (Nedre Foyer)
Kl. 14.20 PAUSE
Kl. 14.30 WORKSHOP 1: Lær at spille på skrald og skrammel med Trash (Intimsal)
Kl. 14.50 PAUSE
Kl. 15.00 WORKSHOP 2: Børnene og Trash laver hemmelig overraskelse for forældrene. (Intimsal) (Forældrene venter udenfor.)
Kl. 15.20 Pause
Kl. 15.45 Interaktionskoncert med børnene ensemblet Trash Intimsal
Kl. 16.15 Tak for i dag - vi håber vi ses en anden gang 

Om Trash.dk

trash.dk forvandler skrald (trash) til musik, stomp, sjov og ballade. Instrumenterne er hverdagsting som skraldespande, cykler, flasker og plastikrør og ensemblet skaber en medrivende musik, og et underholdende show, med et solidt tag i publikum. En skøn blanding af gadeteater, koncert og sceneshow, som overrasker, imponerer og underholder. trash.dk har siden 2003 spillet over 500 koncerter, shows og events i hele Norden og Baltikum og har lavet indslag for bl.a. TV2, Nordisk Ministerråd, UEFA og Copenhagen Jazzfestival.

Medlemmerne af trash.dk er alle professionelle slagtøjsspillere, med solid erfaring fra professionelle symfoniorkestre, teatre og ensembler.

Musikkens Tons er arrangementer henvendt til børn i alderen 5-10 år.

Koncerten er en del af Aalborg Bæredygtighedsfestival. 

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.