Musikkens Miks

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at opleve publikums-darlingen Mads Langer, eventyrlige Eivør og fremadstormende Martin Hedegaard fra SAVEUS i et helt nyt musikalsk univers, når de med Aalborg Symfoniorkester i ryggen optræder med egne og helt nye værker.
mh-musikkensmix02-hd.jpg
16. juni 2017 kl. 20:00
Dkk. (1) 350,- (2) 300,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Konceptet Musikkens Miks

Det er fjerde gang, Musikkens Hus inviterer nogle af de bedste kunstnere fra den rytmiske scene til at optræde med et komplet symfoniorkester. I april 2014 var Tim Christensen, Jonas Petersen og Silas Bjerregaard aftenens hovedpersoner, da de sammen med Aalborg Symfoniorkester væltede salen i den første udgave af Musikkens Miks. Siden da har Oh Land, Søren Huss og Ida Gard samt Simon Kvamm, Peter Sommer og Karl William taget udfordringen op. Nu gælder det altså Mads Langer, Eivør og SAVEUS.  

Glæd dig til at høre de tre musikere fremføre en række af deres bedste sange, som til lejligheden er arrangeret for symfoniorkestret. Som bonus komponerer de hver et nyt værk, inspireret af egne musikalske lydbilleder, men designet til fremførelse af Aalborg Symfoniorkester. Værkerne får urpremiere ved koncerten i Musikkens Hus.

Om Mads Langer

Mads Langer har været aktuel og toppet hitlisterne utallige gange, siden han debuterede med "Attention Please" tilbage i 2006. “Fact-Fiction” og “Heartquake” kan vi udenad, og Langers version af Olives megahit “You’re Not Alone” giver stadig genlyd i både ind- og udland. 

Han blev for alvor kendt i den brede befolkning, da han i 2012 medvirkede i “Toppen af Poppen” på TV2, hvor han sang nummeret “Overgi’r mig langsomt” for Sanne Salomonsen, som han selv har komponeret til hende.

Om Eivør

Færøske Eivør Palsdottir er en unik vokalist, instrumentalist og sangskriver, med en stemme af udsædvanlig skønhed og kraft. Med rod i en færøsk tone, bevæger hun sig
ubesværet gennem mange genrer. Hun har været nomineret til et hav af priser i
og udenfor Danmark, senest DMA JAZZ 2016, hvor hun vandt årets bedste vokaludgivelse. 

Om SAVEUS

Han blev kendt som hele Danmarks Martin, da han i 2008 vandt det populære tv-program X Factor på DR1. I næsten otte år var han væk fra mikrofonen, ind til han i 2015 tog publikum med storm ved P3 Guld, hvor han trådte ud af mørket og ind i rampelyset med en helt ny og fængende lyd. Den aften kickstartede Martins helt eget enmandsprojekt SAVEUS. Dagen efter kunne SAVEUS melde udsolgte koncerter landet over, og singlen ”Levitate Me” lå nummer ét på iTunes og blev hurtigt ét af mest afspillede numre på Spotify herhjemme. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.