Mew

Aalborg og Musikkens Hus er første stop, når det danske verdensband Mew til efteråret giver tre koncerter i Danmark. Du kan begynde at varme op allerede nu bandets syvende album ”Visuals".
mh-mew-hd.jpg
04. oktober 2017 kl. 20:00
Dkk. 300,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Support: Lydmor

Til oktober får publikum i Musikkens Hus mulighed for at opleve én af de sjældne danske koncerter med rockbandet Mew, som i 00’erne bragede gennem lydmuren på den danske og internationale musikscene.

Nu er de tre medlemmer, Jonas Bjerre, Silas Graae og Johan Wohlert, klar med ”Visuals” - bandets syvende album. På singlen ”Twist Quest”, hvis video i øvrigt er instrueret af Jonas Bjerre selv, udforsker Mew de mere 80’er-poppede tendenser, med saxofonsolo og den velkendte drømmende vokal fra Jonas. Om ”Twist Quest” har Jonas udtalt, at: “Sangen kom til under en lang jam session, noget vi ikke havde gjort i lang tid. Det er en glad sang med en mørk tekst. Den handler om at være forvirret og ude af stand til at bevare et roligt sind, når man hele tiden har en masse kørende. Den handler om forventninger, vi lægger på egne skuldre. Men der er også en snert af fejring i den”. Yderligere to singler i form af "Carry Me To Safety" og "85 Videos" var sluppet ud til fans, inden albummet kunne nydes i sin fulde længde.

Vil du være med til at fejre Mew og deres nyeste værk, kan du opleve trioen i både Aalborg, København og Aarhus til oktober.

Om Mew

Mew blev dannet i forbindelse med et skoleprojekt, og i april 1997 udgav de deres første album ”A Triumph For Man”. Opfølgeren ”Half The World Is Watching Me” fra 2000 indeholdt blandt andet singlen ”Am I Wry? No”, som dog først senere skulle sætte Mew på det danske landkort. I 2001 skrev bandet udenlandsk kontrakt med Sony, og i 2003 kom det helt store gennembrud med albummet ”Frengers”, der bestod af genindspilninger af gamle sange samt fire nye skæringer. ”Am I Wry? No”, ”156” og ”Snow Brigade” blev soundtracket til 2003. Mew formåede at ride videre på bølgen af succes med albummet ”And The Glass Handed Kites” i 2005. Så meget, at bandet vandt fire priser til DMA året efter, for bedste sanger, årets rockudgivelse, årets danske gruppe og årets album. Albummet ”+ -” udkom i 2015, hvor de samme sommer spillede på Roskilde Festivals orange scene.

Bemærk: Ingen teleslynge

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.