Mahlers grandiose 6. symfoni

Arrangør: Aalborg Symfoniorkester
rizzi_jan.jpg
26. januar 2017 kl. 19:30
DKK (A) 275,- (B) 230,- (C) 205,- (D) 170,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000.

Carlo Rizzi fortolker med Aalborg Symfoniorkester og Orkester Norden Mahlers 6. symfoni. Mahler stod stilistisk imellem romantikken og modernismen, men i den 6. symfoni benytter han sig af klassikkens struktur med en firsatset opbygning. Symfonien er betegnet som profetisk med en forudanelse af det, der ventede Mahler: Mahlers datter dør, Mahler tvinges væk som chefdirigent i Wien og får en fatal hjertesygdom. Som den eneste af Mahlers symfonier ender den 6. mørkt og med tre dumpe hammerslag, der netop kan symbolisere de tre tragiske hændelser, der ventede Mahler. Fortolkningen er fri, men det er ganske vist – det bliver smukt, inderligt og rørende.

Medvirkede

Dirigent: Carlo Rizzi
Aalborg Symfoniorkester

Prigram

Mahler: Symfoni nr. 6

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.