Mads Langer

Alene på scenen med sine guitarer og flygel
mh-madslanger_hd.jpg
10. februar 2017 kl. 20:00
DKK (1) 350,- (2) 300,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billet-kontoret på 60203000 for at indløse gavekortet.

Den karismatiske singer-songwriter fra Skive vender tilbage til Musikkens Hus, og han indtager Koncertsalen solo. Alene på scenen med sine guitarer og flygel fortolker Mads Langer sange fra sit seneste album “Reckless Twin” og selvfølgelig fra hele sit omfattende sangkatalog.

"Netop det med at kravle helt ind under huden på publikum, er det, jeg drømmer om vil lykkes med mine akustiske solokoncerter. Det er længe siden, jeg har glædet mig så meget” – Mads Langer

Lad dig bevæge af Mads Langers mesterlige vokal, som spænder fra dybfølt inderlighed til energisk eksplosivitet.

Om Mads Langer

Mads Langer har været aktuel og knækket hitlisterne utallige gange, siden han debuterede med "Attention Please" tilbage i 2006. “Fact-Fiction” og “Heartquake” kan vi udenad, og Langers version af Olives megahit “You’re Not Alone” giver stadig genlyd i både ind- og udland. 

Mads Langer blev for alvor kendt i den brede befolkning, da han i 2012 medvirkede i “Toppen af Poppen” på TV2, hvor han sang nummeret “Overgi’r mig langsomt” for Sanne Salomonsen, som han selv har komponeret til hende.

Med stærke sange som "3AM" og "Tunnelvision" er Mads Langer fortsat i topform på sit nye album "Reckless Twin", som igen har vendt op og ned på det danske musiklandskab og placeret Mads Langer øverst på alle hitlister.

                                                                                                                          

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.