LMISC 2017

Gallafinale og prisuddeling
lmisc_galla.jpg (1)
18. november 2017 kl. 19:30
Dkk. (1) 275,- (2) 230,- (3) 205,- inkl. gebyr

Aalborg Symfoniorkester står bag The Lauritz Melchior International Singing Competition 2017, som løber af stablen i november, hvor det internationale dommerpanel for tredje gang vil kåre vinderen af den største internationale konkurrence for unge Wagner-sangere i verden.

Konferencier Kristian Leth vil guide publikum gennem koncerterne, og der er en storslået Wagner-oplevelse i vente for såvel nye publikummer som garvede Wagner-entusiaster. Den store gallafinale afvikles som altid i spænding, pomp og pragt, når der dystes om hovedpræmien på € 20.000 – doneret af Spar Nord Fonden.

Læs mere på lmisc.dk

KOM TIL KONCERT MED H.M. DRONNINGEN

Det er Musikkens Hus og Aalborg Symfoniorkester en store glæde, at kunne byde Hendes Majestæt Dronningen velkommen til at overvære gallafinalen i verdens største Wagner-sangerkonkurrence - The Lauritz Melchior International Singing Competition. 

Det er Dronningens femte besøg siden åbningen af Musikkens Hus. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.