Lisa Ekdahl

Den svenske sanglærke vender tilbage til Musikkens Hus for endnu engang at fortrylle og bevæge Koncertsalens publikum
unknown.jpeg
02. april 2017 kl. 20:00
DKK (1) 325,- (2) 275,- inkl. gebyr. NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000.

Lisa Ekdahl er verdenskendt for sin fløjlsbløde stemme og nordiske klang. Hun kan få et helt publikum til at holde vejret, når hun med særlig følsomhed og nærvær fremfører sine sange.

Vi kender Ekdahls største pophits på modersmålet som ”Vem Vät” og ”Öppna upp dit fönster”, men i Europa og særdeleshed Frankrig elsker de hende for hendes underspillede og tilbagelænede måde at synge jazz og bossanova. 

Den svenske sangerinde udgiver inden længe det første album på svensk i ti år og i den anledning gæster hun Musikkens Hus.

Glæd dig til en hjertevarm aften i selskab med charmerende Lisa Ekdahl, hvor der bliver plads til både inderlige melodier og et smil i mundvigen.

Om Lisa Ekdahl

Den yndefulde sangerinde udgav sit første og selvbetitlede album i 1994, som solgte firdobbelt platin og gjorde hende kendt overalt i Skandinavien. Samme år modtog hun hele tre grammys – blandt andet for årets bedste album og årets bedste popartist.

Lisa Ekdahl har siden indspillet flere albums på både svensk og engelsk, ligesom hun har samarbejdet med prominente udenlandske kunstnere som Rod Stewart på singlen ”Where or When” og med vores egen Lars H.U.G. på singlen ”Backwards”.

Ekdahls seneste album ”Look To Your Own Heart” fra 2015 blev til efter et længere ophold på Cuba, hvor hun blev inspireret af landets kultur og livsglæde:

”Efter en lang europaturné i 2009 tog vi til Cuba, hvor jeg fandt farverne til det nye album. Jeg ville ikke lave et decideret cubansk album, men jeg ville fremkalde den varme, glæde og tempo jeg selv oplevede på Cuba. Vi havde haft mange shows med mit lille band på ret store spillesteder. Hvert enkelt show føltes utroligt intimt på trods af spillestedernes størrelser. Jeg havde lyst til at tage den følelse med mig ind i studiet.” – Lisa Ekdahl

Medvirkende

Lisa Ekdal, vokal
Mathias Blomdahl, guitar, bas og vokal
Josef Zakrisson, bass, trommer og vokal
Per ”Texas” Johansson, saxofon, klarinet og fløjter
Milton Öhrström, klaver, orgel og mellotron

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.