La La Land in Concert

Filmhittet La La Land når hidtil usete højder, når Musikkens Hus forvandler Koncertsalen til en biograf og viser den originale film på en helt ny måde. Musikken fremføres af Czech National Symphony Orchestra.
ny-la-la-land.jpeg
11. november 2017 kl. 19:30
Dkk. (1) 400,- (2) 350,- inkl. gebyr Billetsalget startet mandag 25. september kl. 10.00 NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Anmelderne kaldte det ”ren perfektion”, ”et mesterværk”, og ”med ét blev musicalgenren løftet op på et højere kunstnerisk niveau”. La La Land var nomineret til 14 Oscars og vandt seks. Én af dem for bedste musik.

La La Land er instrueret af den blot 32-årige Damien Chazelle, der i filmbranchen opfattes som en sensation. Han debuterede i 2014 med ”Whiplash”. En film, der ligesom La La Land er centreret omkring en dyb kærlighed til musik og i særdeleshed til jazzgenren.

Drøm og virkelighed

La La Land er en romantisk fortælling om skuespilleren Mia (Emma Stone) og jazzpianisten Sebastian (Ryan Gosling), der kæmper for at nå drømmen i det til tider nådesløse L.A.

Det er en musical i 1930’erne-stil, der blander tidsbilleder, drømme og virkelighed sammen til et helstøbt kunstværk.

De originale vokaler indspillet af Stone, Gosling og popikonet John Legend vil blive akkompagneret af et big band sammen med en symfonisk besætning. 

Musikkens Hus har enerettighederne til La La Land in Concert i Danmark, og filmen vil også blive fremført i DR Koncerthuset i København.

Orkestret

På scenen vil ét af Europas førende symfoniorkestre - Czech National Symphony Orchestra – fremføre musikken live. Det tjekkiske orkester har bl.a. arbejdet med store navne som Sting, George Michael, Natalie Cole og selveste Plácido Domingo. Nu står de på scenen i Musikkens Hus og fremfører den smukke musik fra La La Land. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.