Kristian Lilholt

Kristian Lilholt vender hjem til Aalborg for at give en helt særlig fødselsdagskoncert i Musikkens Hus. En koncert, hvor publikum kommer på en musikalsk rejse rundt i Aalborgmusikerens righoldige bagkatalog af velspillet, varm og vedkommende musik.
mh-kristianlilholt-hd.jpg
04. oktober 2017 kl. 19:30
Dkk. 250,- inkl. gebyr

Kristian Lilholt er en melodimager og musikalsk stemningsskaber ud over det sædvanlige. Hele 12 albums i eget navn er det blevet til, og de seneste år har han skabt store tværkunstneriske oplevelser, herunder LAND: årstidernes danske landskaber i musik, lyrik, malerier og film - og STILLE FLYDER LIVET: en bys historie fra istid til nutid, hvor musik, dans, historiefortælling, film, stills og projektorkunst på bygninger smeltede sammen til en forrygende helhed.

Om koncerten

I anledning af sin 60 års fødselsdag er Kristian Lilholt dykket ned i sit imponerende bagkatalog og hevet en række af sine bedste sange frem, som han vil fremføre i Musikkens Hus. 

Fødselsdagskoncerten varer ca. 3,5 timer inkl. pause, så du kan blot synke dybt ned i sædet, læne dig tilbage og nyde nuet. Vi kommer vidt omkring. Du kan bl.a. glæde dig til nogle af LAND-sangene spillet i sync til filmene, og så får vi nok en Lilholt Band-sang eller to.

Det er jo ingen hemmelighed, at Kristian står bag musikken til en del af Lars Lilholt Bands største hits: ”Café Måneskin”, ”Kong Pukkelrygs Land”, ”Nefertiti”, ”Den Hvide Dværg”, ”Hvor Går Vi Hen Når Vi Går” m.fl. 

Han medbringer et stjernehold af musikere, som ikke har problemer med at ophæve afstanden mellem scene og sal:

Tine Lilholt, fløjte, harpe m.m.
Ida Friis Virenfeldt, vokal
Cecillie Hyldgaard, cello
Kajsa Vala, guitarer, dobro, mandolin, vokal
Lasse Jørgensen, bas, slagtøj
Frede Panduro, guitarer
Jakob Storm Mahler, trommer, slagtøj
Kristian Lilholt, vokal, guitar, piano, keyboards

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.