Kasper Winding

Kasper Winding kommer til Musikkens Hus med livshistorier, nærvær og nye udgaver af sange fra et imponerende bagkatalog.
mh-kasperwinding-hd.jpg
06. oktober 2017 kl. 20:00
Dkk. 225,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Kasper Winding er ikke just kendt for at repetere sig selv, og med sin første store turné i 10 år har han ikke i sinde at begynde. Planen er at tage sit "studio" med på scenen, hvor han alene vil fortælle om sit liv og synge/spille nogle af sine sange tilbage fra "Mig Og Charlie" og op til nu, men i udgaver der reflekterer, hvor Kasper er lige nu.

Som soloartist, sangskriver, producer og studiemusiker har ikoniske Kasper Winding spillet en hovedrolle på den danske musikscene de seneste 40 år. Senest udgav Winding i 2016 albummet "F¨¨k Dance Let’s Art". En hyldest til hiphopbeats, soul, fordybelse og det klassiske albumformat. Et gennemmusikalsk album i sin reneste forstand. 

Glæd dig til en stor musikalsk aften med én af dansk musiks helt tunge drenge i smukke Musikkens Hus. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.