Julekoncert med vokalgruppen POSTYR

Den prisvindende vokalgruppe POSTYR spreder d. 7/12 julestemning i Musikkens Hus. Gruppen udkommer d. 17/11 med deres nye julesingle, ”Share the Love” og er i den forbindelse på juleturné rundt i Danmark.
mh_postyr.jpg
07. december 2017 kl. 20:00
Dkk. 125,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Kor og sang hører juletiden til, og Postyr er både tradition og fornyelse, når de kombinerer klassiske julesange med mere nutidig og moderne julemusik og giver deres bud på hvordan jule-kormusik anno 2017 kan lyde. Under koncerten vil Postyr desuden forsøge at sende elektriske impulser fra deres maskiner og computere gennem publikum, som derved bliver en aktiv del af koncerten.  

Koncerten er en dobbeltkoncert med den aalborgbaserede vokalgruppe Black Russian, der med korleder Anna Vestergaard i spidsen leverer a cappella pop af den bedste slags. Postyr og Black Russian har i forbindelse med koncerten indledt et samarbejde og vil optræde med flere fællesnumre.

POSTYR har de sidste fem år turnéret verden rundt og høstet international anerkendelse for deres karakteristiske og stemningsfulde lyd, der kombinerer fem medrivende sangstemmer med electrobeats og inderlig sangskrivning. POSTYR består af fem sangere, én laptop, en række lydkontrollerede lys og elektronik, og er opstået ud fra et ønske og en ambition om at forny og udvikle moderne vokalmusik gennem nykomponeret musik skrevet specielt til denne ensembletype.

POSTYR’s liveoptrædener og indspilninger kan noget ganske særligt – også internationalt. Gruppens seneste album ”Paper Tiger” modtog den prestigefulde amerikanske musikpris CARA-award for ”Best European A Cappella Album 2016” og AVA-award for ”Best Jazz Video Worldwide 2017”. Gruppen har desuden været ”runner-ups” for den Grammy-vindende a cappella gruppe Pentatonix i CARA-award kategorierne ”Best Live Act” og ”Best Pop Album”. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.