Julekoncert

Ghita Nørby har ved et uheldigt fald brækket det ene lårben og sin hofte. Hun er derfor desværre ikke i stand til at gennemføre koncerten onsdag den 13. december i Musikkens Hus. Ghita beklager meget over for de mange gæster. Alle billethavere har fået direkte besked.
mh-githanorby_hd.jpg
13. december 2017 kl. 19:30
Dkk. 225,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Julens mest eventyrlige fortællinger får nyt liv, når én af Danmarks dygtigste og mest folkekære skuespillerinder, Ghita Nørby går på scenen i Musikkens Hus i selskab med blokfløjtenisten Michala Petri og guitaristen Lars Hannibal. 

Nu får du mulighed for at opleve Danmarks store skuespillerinde Ghita Nørby læse H.C. Andersens fantastiske juleeventyr ”Grantræet”, ”Den Lille Pige Med Svovlstikkerne” og ”Nattergalen”. Michala Petri og Lars Hannibal har sat musik sammen som undervejs i og omkring eventyrene skaber laguner til eftertænksomhed. Musikken er af Carl Nielsen og de to store barokmestrer J.S. Bach og G.F. Händel, som har skrevet henholdsvis Juleoratoriet og Messias. Måske får vi også et genhør med ”Peters Jul” til lejligheden sat sammen med julemusik?                                                              

Så tag plads i Intimsalen og lad julefreden sænke sig. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.