Joey Moe

Fredag den 6. oktober charmerer Joey Moe publikum i Koncertsalen, når han gæster Musikkens Hus med sine største hits samt helt nye sange.
mh-joeymoe_hd.jpg
06. oktober 2017 kl. 20:00
Dkk. 275,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

I 2016 udgav Joey Moe singlerne ’Smukkest På En Søndag’ og ’Eneste’, der tilsammen er streamet tæt på 20 millioner gange. Nyeste skud på stammen er singlen ”Udenpå Indeni”, der udkom den 17 februar. 

På ”Udenpå Indeni” gjorde Joey Moe det klart, hvordan han på de seneste sange har udviklet sig til at være en yderst alsidig musiker og sangskriver. På singlen ”Eneste” viste han hidtil usete talenter med hurtigt rap-flow på en mere eksperimenterende produktion, og med sin hidtil mest streamede single ”Smukkest På En Søndag”, viste Joey en ny side af sig selv med et akustisk og simpelt lydunivers, og denne side kunne meget vel være et nyt element i blandt Joeys kommende udgivelser. 

De tre singler peger frem mod en større udgivelse med release senere på året. Allerede inden den kommende udgivelse står Joey Moe med hele seks studiealbums, et hav af singler og imponerende 1500 live-koncerter på sit særpræget artist-CV, som en af Danmarks mest succesrige mandlige artister klar til at skrive videre på det næste kapitel i hans musikalske karriere.

Til efteråret drager Joey Moe ud på turné og lover flere nye sange inden.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.