Il Giardino Armonico

Det bliver en særlig aften, hvor publikum kan glæde sig til at høre en kavalkade af over 150 års venetiansk musikhistorie, når det italienske barokensemble Il Giardino Armonico gæster Musikkens Hus.
il_giardino.jpg
12. november 2017 kl. 19:30
Dkk. 200,- inkl. gebyr

Il Giardino Armonico har opnået status som ét af de absolut førende og normsættende ensembler inden for tidlig musik spillet på originalinstrumenter. 

Deres teatralske, kontrastrige spillestil og deres legende virtuositet samt  improvisatoriske tilgang til musikken er enestående og skaber en helt særlig lyd, som man genkender ved første akkord. Med disse greb får ensemblet Vivaldi til at lyde som noget, man aldrig har hørt før.

Om Il Giardino Armonico

Ensemblet blev dannet i 1985 af fløjtenisten og dirigenten Giovanni Antonini, som stadig er dets leder, samtidig med at han passer en stor international dirigentkarriere. De har optrådt i førende koncerthuse og på de største festivaler i verden sammen med sangere som Bernarda Fink, Anna Prohaska og Cecilia Bartoli, violinisten Isabelle Faust og mange andre. De har opført en lang række af barokkens operaer på bl.a. Salzburg Festival. Og så har de en imponerende række af prisbelønnede, anmelderroste cd-udgivelser bag sig, der nu krones med en komplet indspilning af Haydns mere end 100 symfonier, et tyveårsprojekt, der strækker sig frem til Haydns 300 årsdag i 2032. 

Program

Vivaldi in Venice: En kavalkade over 150 års venetiansk musikhistorie med musik af komponister, som alle havde en tilknytning til Venedig: Giovanni Gabrieli, Dario Castello, Giovanni Legrenzi og ikke mindst Antonio Vivaldi, som er koncertens hovednavn.

Giovanni Antonini optræder både som dirigent og solist. 

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Aalborg Kammermusikforening

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.