Ida Corr

Ida Corr indtager Intimsalen i Musikkens Hus til efteråret. Glæd dig til festlige popsange og rørende ballader.
mh-idacorr-hd.jpg
29. september 2017 kl. 20:00
DKK (1) 250,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Den århusianske popsangerinde har rødder i Gambia, og det viser sig ikke bare i hendes smukke glød men også i hendes varme stemme. Ida Corr elsker fest og farver og bringer altid et højt tempo og masser af godt humør, når hun indtager en scene.

Ida Corr har varslet, at der er ny musik på vej, og med det storladne popnummer ”Down” som smagsprøve, tegner det et billede af en hitparade af højeste kaliber. 

I foråret deltog Ida Corr i musikprogrammet ”Toppen af poppen” på TV 2, hvor hun imponerede både de andre medvirkende og seerne hjemme i stuerne med sine flotte, festlige og rørende fortolkninger som Gnags’ ”Når jeg bliver gammel” og Carpark Norths ”Within My Reach”.

Ida Corr viser nye sider af sit store talent med et nyt live-setup til koncerten i Musikkens Hus. Hendes største clubhits vil blive omarrangeret, og soul-lyden kommer i fokus. Det bliver en flot aften.

Om Ida Corr

Ida Corr er født og opvokset i Aarhus, hvor hun startede sangkarrieren tidligt, da hun som bare 11-årig vandt Børne Melodi Grand Prix med bandet Årgang ´77. Derefter gik det stærkt for den unge sangerinde, der som 16-årig optrådte med sit band på Skanderborg Festival foran flere tusinde mennesker. Nogle år efter debuterede Ida med albummet ”Streetdiva”, og hun fik i 2007 sit internationale gennembrud med megahittet ”Let Me Think About It”, som blev remixet af den anerkendte house dj Fedde Le Grand.

Bemærk: Ingen teleslynge  

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.