I LOVE IT - In Concert

Ole Henriksen er et ikon i dansk kultur. Som ingen anden kendis formår han at samle børn, unge og voksne på tværs af generationer. Selvom vores alle sammens cremekonge flyttede til USA i 70’erne, har danskerne aldrig glemt ham, og han er mere elsket end nogensinde. Oles ustoppelige popularitet og hans fascinerende liv danner basis for ”I Love It – in Concert”, som har alle de ingredienser, der skal til for at blive en fantastisk oplevelse med fire sangere, Aalborg Symfoniorkester og Ole Henriksen selv i Musikkens Hus – WE LOVE IT!
mh-iloveit_hd.jpg (1)
28. september 2017 kl. 17:00
Dkk. (1) 330,- (2) 280,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

”I Love It – in Concert” er en farverig og eventyrlig koncert, baseret på virkelighedens eventyr i form af Ole Henriksens liv. I løbet af koncerten skal publikum på en musikalsk rejse rundt i verden, fra det lille Nibe i Nordjylland over det eksotiske Jakarta i Indonesien og til slut det glamourøse Los Angeles i USA, hvor Ole kickstartede sin karriere, blev hele verdens creme-guru og fandt kærligheden. 

”I Love It – in Concert” bliver en underholdende og unik oplevelse med plads til at knibe en enkelt tåre eller to.  Vi skal selvfølgelig opleve, hvordan Ole lærte at lave creme i Indonesien, men også få et dybdegående indblik i de mørkere sider af Oles dannelsesrejse og hvordan han blev til det festfyrværkeri af positiv energi, vi alle kender i dag.

Til uropførelsen i Musikkens Hus i Aalborg vil vores hovedperson selv deltage som en del af koncerten, så se frem til en helt unik oplevelse med vores alle sammens yndlingsnordjyde – Ole Henriksen - flankeret af fire fantastiske sangere og Aalborg Symfoniorkester! Velkommen til ”I LOVE IT – in Concert”. 

Medvirkende

Bryan Rice, Ole Henriksen
Christian Lund, Laurence
Teit Samsø, Harvey
Nicoline Siff Møller, Magita 

Læs mere om castet her 

Tekst og musik af Claus Reenberg, Mathias Madsen Munch & Rasmus Lundgreen.

Program

Se programmetfor koncerten her

SE OGSÅ I LOVE IT - IN CONCERT:

Onsdag den 27. september kl. 20.00
Torsdag den 28. september kl. 20.00

Følg projektet

"I Love It - in Concert" har sin egen Facebookside og hjemmeside, hvor seneste nyt om koncerterne løbende offentliggøres.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.