Hug en hæl & klip en tå

Der er dømt opera i børnehøjde, når Den Jyske Opera præsenterer familieforestillingen ”Hug en hæl & klip en tå” i Musikkens Hus.
mh-hugenhael_hd.jpg
28. oktober 2017 kl. 14:00
Dkk. 125,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

”Hug en hæl & klip en tå” er inspireret af Brødrene Grimms eventyr og Rossinis opera om Askepot, men byder på sit helt eget persongalleri. Her er ingen prins og store balscener. Til gengæld får publikum en skør, sjov og rørende fortælling om søskendejalousi, forældreambitioner, drømme og længsler. Producent for børneopera på Den Jyske Opera og tekstforfatter, Birgitte Holt Nielsen, fortæller: 

”Her er ingen Disney-agtig Askepotfigur og kun en enkelt lille mus. Men temaet om tre sammenbragte søstre og deres modstridende drømme og længsler foldes ud på sjov og rørende vis, underbygget af Rossinis fængende og sprudlende musik. I ”Hug en hæl & klip en tå” mødes børn og opera i øjenhøjde og forestillingen er derfor en rigtig fin indgang til operaens verden.” 

Musikken er hugget og klippet fra Rossinis opera ”Askepot”, men symfoniorkesteret er udskiftet med en harmonika. Musikken er arrangeret af Branko Djordjevic, der også selv medvirker som musiker. De fire roller spilles og synges af operasangere fra Den Jyske Operas kor. 

Henvender sig til børn i alderen 5-10 år. 

Medvirkende

Hanne Hohwü Houmøller, Trunte
Sine Algreen Møller, Tanne
Eline Denice Risager, Trille
Bolette Bruno Hansen, Madame Tulle (Mor)
Branko Djordjevic, Akkordeon (harmonika)

G. Rossini / Branko Djordjevic, musik
Birthe Bonde Niilonen / Birgitte Holt Nielsen, tekst
Birthe Bonde Niiilonen, tekst
Gøje Rostrup, scenograf og kostumedesigner
Ib Asp, lysdesigner 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.