Hanne Boel

Til foråret gæster en af Danmarks absolut stærkeste kvindelige sangerinder gennem tiden Musikkens Hus. Publikum kan se frem til en helstøbt koncertoplevelse med Hanne Boel.
mh_hanneboel-hd.jpg
11. februar 2017 kl. 20:00
DKK (1) 330,- (2) 275,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Hun er kendt for sin karakteristiske stemme med noter af soul og jazz, og så er hun kendt for at give den gas på en scene. 

Når Hanne Boel går på scenen i Koncertsalen bliver det med hendes faste følgesvende Jens Runge og Jacob Funch, med hvem hun har spillet utallige akustiske koncerter med i både Danmark og Norge. Trioen udvides i aftenens anledning med en række gæster og venner, og koncerten vil udvikle sig fra det lette og luftige akustiske trio setup til at kulminere i en større og mættet koncertoplevelse. Det har længe været en drøm for Hanne Boel at give sit publikum netop denne type koncert. 

Koncerten rummer helt nye versioner af Hanne Boels omfattende bagkatalog men også personlige og karakterfulde fortolkninger af sange, som står hendes hjerte nær. Det bliver blandt andet til et genhør med store hits som "Don’t Know Much About Love", "Black Wolf", "Talk It Out", "(I Wanna) Make Love to You" og "Light in Your Heart" spillet i nye versioner.

Om Hanne Boel

Hanne Boel slog igennem som sangerinde i slutningen af 1980’erne, og hun har siden da udgivet ikke mindre end 20 albums og vundet et hav af priser. Hanne Boel har siden 2009 været ansat som professor på Det Rytmiske Musikkonservatorium og i 2013 tiltrådte hun endvidere stillingen som prorektor. 

Medvirkende

Hanne Boel
Jens Runge, guitar
Jacob Funch, guitar
Mfl.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.