Gangway

Nu får du mulighed for et genhør med indiepop-bandet Gangway og deres megahits ”My Girl and Me” og ”Mountain Song”. Det populære 80’er-band har nemlig fundet sammen igen efter næsten 20 års pause, og til efteråret genforenes de til en særlig koncert i Musikkens Hus, som byder på gamle kendinge såvel som helt nye sange.
mh_gangway.jpg
27. oktober 2017 kl. 20:00
Dkk. (1) 300,- (2) 250,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

De fleste kan synge med på Gangways storhittende sang ”My Girl and Me”, som stadig bliver spillet i stor stil i radioen. Lige før påske lød nyheden, at Gangway bliver gendannet. Opbakningen til deres første koncerter i 20 år var enorm, og der har været stor rift om billetterne i både København og Aarhus, hvor bandet annoncerede deres første koncerter. Nu udvider de efterårets comeback med et besøg i Musikkens Hus i Aalborg som følge af stor efterspørgsel fra deres nordjyske publikum.

Gangway glæder sig til at spille deres gamle sange og nok også helt nye: 

"Der er gået næsten tyve år siden vi spillede sammen sidst. Vi har mødtes engang imellem i den mellemliggende tid men aldrig talt om at gendanne bandet. Først sidste år begyndte vi at tale om muligheden for at samles igen og tage ud at spille de gamle sange, og prøve at skrive nogle nye. Alle syntes, det var en god ide. Så det er det vi gør," fortæller guitarist og sangskriver Henrik Balling. 

Om Gangway

Gangway blev dannnet i 1982 og slog for alvor igennem med sommerhittet ”My Girl And Me” fra 1986, som bragede igennem på alverdens radioer, blandt andet på BBC's Radio 1. På albummet ”Happy Ever After” fra 1992 kan man finde et andet af bandets største hits, nemlig ”Mountain Song”. Gangway var blandt de første danske bands til at finde inspiration på den britiske indie-scene blandt bands som The Cure, The Smiths og Pet Shop Boys.

Med deres musikalitet og flair for at skabe velklingende popsange fik de et stort folkeligt gennembrud herhjemme, og i 1994 vandt de hele fem priser ved Danish Music Awards. I løbet af karrieren nåede bandet at udgive otte albums fra 1984 til 1998 med perler som ”The Party Is Over”, ”Sitting In The Park”, ”Didn't I Make You Laugh”, ”Going Away” og ”Come Back As A Dog”. Hits som publikum nu kan se frem til at (gen)opleve live, når de gæster Musikkens Hus i Aalborg fredag den 27. oktober 2017. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.