Fjordjazz

Fire lørdage i juli kan du nyde Musikkens Spisehus’ velkendte og velsmagende brunch til tonerne af live jazzmusik og med udsigt over Limfjorden.
fjordjazz_farvefilter_v2.jpg (1)
08. juli 2017 kl. 10:30
Dkk. 145,-

I sommermånederne summer Aalborgs Havnefront af liv. I år starter Musikkens Hus og Musikkens Spisehus et helt nyt koncept, Fjordjazz, hvor dygtige jazzmusikere spiller velklingende jazzmusik for de sommerglade brunchgæster i Musikkens Spisehus. 

Så kom ned i Musikkens Spisehus lørdag den 8/15/22/29 juli fra kl. 10.30-14.00.
Bordbestilling kan foretages på www.musikkensspisehus.dk eller tlf. 60203199

Se menuen her.

NB: Ved dårligt vejr rykker vi indenfor i Musikkens Spisehus. 

8. juli – Gregers spiller

Med base i Aalborg, arbejder Gregers internationalt som sangskriver med udgivelser og samarbejder i bl.a. USA, Tyskland, Sydkorea, Japan etc. som artist turnerer han live med både solo- og duo-shows samt med sit fem mand store pop/funk-band.

De seneste par år er der spillet i gennemsnit 200 live-koncerter om året. Dette i alt fra Boxen, Herning under håndbold-VM 2015 foran 12.000 mennesker til mindre spillesteder og festivaller med pumpende klubstemning.   

Gregers' single "Brand New Vision" og EP "Standing Out” er netop udgivet i Seoul, Sydkorea, mens han i foråret 2017 har arbejdet på ny musik til udgivelse i efteråret. 

De seneste års arbejde har blandt andet resulteret i radiotid herhjemme på DR P3 og P4, nominering ved Scandinavian Soul Awards i Stockholm, liveoptræden i tv, sangskrivning i New York og Los Angeles og livekoncerter i Tyskland og Danmark. 

Live blander Gregers jazz, pop og soul i et personligt udtryk på klaver & sang, som til Fjordjazz bliver i duo-format i samspil med jazz-guitarist Lasse Sandkamm. Gregers vandt prisen “Årets Nordjyske Jazz-Navn” i 2013, kåret af Dansk Musikerforbund, Huset i Hasserisgade & Tversted Jazzy Days.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.