FEM - Zulu Comedy Festival On Tour

ZULU Comedy Festival sender fem af Danmarks sjoveste komikere til Aalborg, hvor de sammen leverer et stærkt show med masser af gode grin i Musikkens Hus.
mh_zulu-hd.jpg
07. september 2017 kl. 20:00
DKK 255,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Der er linet op til en aften med masser af gode grin, når ikke bare én men hele fem komikere går på scenen med showet FEM. Konceptet er enkelt –  fem fremragende komikere, der elsker at optræde og levere gode grin. 

Publikum kan se frem til et show, hvor de fem komikere kommer rundt i alle hjørner af genren med skarpe og ikke mindst humoristiske betragtninger.   

Dan Andersen

Han er Danmarks komikalske troubadour. Dan Andersen hitter både på scenen og på de sociale medier med sine parodier og selvudleverende tekster. Uhøjtideligt og næsten for ærligt fortæller han om kæresterier, skavanker og øvrige tilbøjeligheder. Dan Andersen leverer et musikalsk show, som vækker genkendelse hos de fleste.  

Daniel Lill

Han er en nærværende og skarp komiker, og han er kendt for at tage fat i de små finurligheder i hverdagen og bringe dem i søgelyset til nøje vurdering. Daniel Lill var i 2014 nomineret til ZULU Comedy Galla i kategorien ”Årets ny talent”. 

Rasmus Olsen 

Han er forfatter, instruktør og en af de mest brugte jokesmede herhjemme, men først og fremmest er Rasmus Olsen en af de skarpeste aktører på den danske stand up scene. Med ZULU’s talentpris i ryggen og fødderne solidt plantet i sketchshows, tv-serier og ikke mindst seersuccesen ”Dybvaaaaad!”, har han gennem det seneste årti spidset comedy-pennen på mange forskellige måder. 

Heino Hansen

Han er et naturtalent indenfor stand-up. Det gik blot et halvt år fra hans debut som komiker til, Heino Hansen var fast opvarmer for Linda P til hendes onemanshow "Rommen er en tøjte”. Han har siden da turneret Danmark rundt, hvor han har lagt fulde sale ned med sit charmerende væsen og sine helt særlige observationer fra hverdagen. På denne tour sørger Heino for slagets gang som showets vært.

Morten Wichmann

Han debuterede som komiker i 2007, og det efterfølgende år blev han nr. 2 til DM i stand-up. Dermed statuerede Morten Wichmann sig selv som et af de største talenter inden for dansk comedy. Han er original og med sin blanding af skarphed, logik og drengede charme vinder han utvivlsomt publikums gunst.

Bemærk: Ingen teleslynge 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.