Dúné

Det danske rockband Dúné gæster dette efterår Musikkens Hus i Aalborg med en helt særlig akustisk koncert, som passer perfekt til de hyggelige rammer i Intimsalen.
mh-duné-hd.jpg
12. oktober 2017 kl. 20:00
Dkk. 250,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Dúné er kendt og elsket af danskerne og har siden 2001 udsendt tre albums, vundet adskillige danske priser og turneret verden rundt med deres eksplosive liveoptrædener.

Bandet består af de tre barndomsvenner; Piotrek Wasilewski, Ole Bjórn og Mattias Kolstrup. De har været på en 12 år lang rejse fyldt med op- og nedture. I efteråret 2016 udgav bandet albummet 'Delta', som de har turneret med siden. Til efteråret tager bandet igen på tour - men denne gang uden trommeslager og storladne rockarrangementer. Det bliver en akustisk turne, som bandet længe har set frem til, der nu bringer dem til Musikkens Hus.   

Mathias Kolstrup udtaler: ”Som supplement til vores eksplosive rockkoncerter er disse “stripped down-koncerter” efterhånden en fast del af vores virke som liveband. De giver en anden intimitet med publikum, når vi møder dem i øjenhøjde, bruger tid på at fortælle historierne bag sangene og spiller dem i nedtonede arrangementer, der får melodi og tekst til at stå ekstra klart. Vi har denne gang været ekstra ambitiøse med arrangementerne for at skabe den helt rigtige stemning. Det bliver en helt igennem unik oplevelse.”

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.