Dreamers' Circus

Dreamers' Circus præsenterer publikum for folkemusik med nye unge toner i Intimsalen, når de vender tilbage til Musikkens Hus fredag den 8. september.
dreamers-circus.jpeg
08. september 2017 kl. 20:00
DKK 175,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Dansk folkemusik er i rivende udvikling. Musikken er blevet hip og eftersøgt og tiltrækker et stort nyt publikum. Dreamers' Circus er ikke et produkt af denne udvikling men én af hovedkræfterne bag den.

Mellem de tre medlemmer i Dreamers' Circus bliver der leget med musikalsk historie, håndværk og ren, uforfalsket kunstnerisk vision - sammenbragt af et meget anmelderrost broderskab. Ale Carr fra Sverige, Nikolaj Busk og Rune Tonsgaard Sørensen fra Danmark har siden 2009 spillet over hele verden med Dreamers' Circus til store roser.

Rune Tonsgaard Sørensen blev i 2013 tildelt Kronprinseparrets Stjernedryspris. I den anledning optrådte Dreamers' Circus til et stort show i Sydneys Operahus. Senest vandt trioen ”Årets album” samt ”Årets komponist” til folkemusikkens Danish Music Awards 2015.

Gruppen arbejder ud fra den forståelse, at folkemusikken er så stærk, at den kan holde til hvad som helst. Den stortrives, når den bliver udfordret og udvidet. Derfor samarbejder Dreamers' Circus også gerne med andre artister og ensembler i vidt forskellige genrer som fx Kristian Leth, Copenhagen Philharmonic og folkpop-bandet Folkeklubben. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.