Dicte & Claus Hempler

To af Danmarks mest markante sangere slår igen talenterne sammen og vender tilbage til Musikkens Hus for at give koncert. Denne gang – og for første gang – med et fælles album med helt nye sange i flightcasen. Glæd dig til at opleve Dicte og Claus Hempler i Intimsalen til november.
mh-dicte-hd.jpg
17. november 2017 kl. 20:00
Dkk. 245,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

De er blevet rost til skyerne for deres fornemme samarbejde, som er i international klasse. Sidst Dicte og Claus Hempler besøgte Musikkens Hus i 2015 begejstrede og bevægede de publikum. Også hos anmelderne har samarbejdet skabt begejstring. 

 Om makkerparret skriver Berlingske:
”En ulastelig velklædt nydelse”… ”Dicte & Hempler leverede en forrygende intens, smuk dagdrøm af en koncert”. Og fortsætter: ”Dicte Madsen og Claus Hempler har hver for sig nogle af de mest sexede vokaler i dansk musik og sammen klæder de hinanden ypperligt”.

Deres nedtonede singer/songwriter-katalog er en sand nydelse at opleve og giver i denne omgang reminiscenser til stilarter mestret før af Cole Porter, Marilyn Monroe og Frank Sinatra. Og de akkompagneres tilmed af Danmarks vel nok dygtigste guitarist, Mika Vandborg.

Tænk blå-tonet, forfinet elegance og fornem pulsen fra storbyens svedige natklubber kravle ind under huden og helt ind i hjertet! Fusionen af så karismatiske personligheder og kunstnere er nemlig i sig selv en garanti for, at man som lytter beruses af nærværet og den skrøbelige intensitet, der helt naturligt opstår på scenen. 

Deres nye fællesalbum vil kunne forventes ude 1. oktober 2017.

Bemærk: Ingen teleslynge

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.