Den Danske Klavertrio

Violin, cello og klaver i smuk treenighed. Det er, hvad der venter publikum, når tre af landets mest markante musikere under navnet Den Danske Klavertrio giver koncert i Musikkens Hus til september.
mh-dendanskeklavertrio_hd.jpg
04. september 2017 kl. 19:30
Dkk. 200,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Den Danske Klaverrtrio blev dannet i 2015 og har allerede slået sig fast som et ensemble af international standard. Trioen består af violinisten Lars Bjørnkjær, der er koncertmester i Det Kgl. Kapel, cellisten Toke Møldrup, der er koncertmester i Copenhagen Phil og pianisten Katrine Gislinge, der er kendt som én af landets mest fremtrædende klaversolister. Alle tre har en international karriere som solister og arbejder jævnligt sammen med de største navne fra den klassiske musikscene.

Trioen havde i slutningen af 2015 sin første optræden i Carnegie Hall, New York, med bl.a. ny amerikansk og dansk musik af  Geoffrey Gordon og Bent Sørensen, der har skrevet og dedikeret sin nye klavertrio ”Abgesänge” til trioen. 

Med deres første CD fra 2016 drager de ufortjent glemte klavertrioer af danske romantiske komponister som Gade, Lange-Müller og Rued Langgaard frem i lyset på en måde, som har begejstret anmelderne. Og ved deres optrædener i rundt om i hele landet har de vist sig som et nyt dansk kammerensemble i absolut topklasse, som man har god grund til at vente sig meget af i fremtiden.

Program

Niel W. Gade: Klavertrio i B dur
Bent Sørensen: ”Abgesänge” (Tilegnet Den Danske Klavertrio)
Johannes Brahms: Trio nr. 1, opus 8 

Medvirkende

Lars Bjørnkjær, violin
Toke Møldrup, cello
Katrine Gislinge, klaver

Arrangeret i samarbejde med Aalborg Kammermusikforening

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.