Carpark North

Carpark North var med til at indvie Musikkens Hus i 2014, og deres magtdemonstration gav genlyd i hele Nordjylland. Nu vender de tilbage for endnu engang at fyre op under Koncertsalen med deres eksplosive og energiske elektrorock.
mh-cpn_hd.jpg
17. marts 2017 kl. 20:00
DKK (1) 380,- (2) 300,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000.

Den danske trio drager til foråret på turné for at lægge landets koncertsale ned, og publikum kan se frem til at blive blæst omkuld af Morten Thorhauges pulserende trommespil, Søren Balsners buldrende bas og Lau Højens eminente vokal. 

Forsanger Lau Højen er lige nu aktuel i musikprogrammet ”Toppen af poppen” på TV2, og trioen er samtidig i studiet for at arbejde på et helt nyt album, som udkommer i løbet af 2017.  Så mon ikke Carpark North løfter sløret for deres nye materiale og giver publikum mulighed for at opleve de nye numre?

Glæd jer til at opleve spritnye numre og store hits, når Carpark North giver et brag af en koncert til foråret.

Om Carpark North

Det er over 10 år siden Carpark North med 180 km/t parkerede deres karakteristiske og iørefaldende elektroniske rockmusik på toppen af de danske hitlister og airplaycharts. Siden da har trioen med stor succes udsendt yderligere tre albums og givet os hits som ”Transparent and Glasslike”, ”Save Me From Myself”, ”Human”, ”Best Day”, ”Wild Wonders”, ’Shall We Be Grateful’ og ”Burn It”. Det guld-sælgende album "Phoenix" fra 2014 kastede hele fire singler af sig inklusiv sommersinglen ”You’re My Fire” med Nik & Jay og platin-hittet ”32” med Stine Bramsen. 

Support

Når Carpark North går på scenen i Musikkens Hus bliver det med In Lonely Majesty som support.

Balancerende på grænsen mellem klassisk folk og indie rock finder du In Lonely Majesty. Bandet formår at kombinere det bedste fra de to verdener, ved at krydre grundidéerne fra den irske folkemusik med mere dybfølte rockmelodier. Dette smeltes sammen til en unik indiefolk-lyd med et stort internationalt potentiale.

Det hidtil ukendte danske band fra Skanderborg har gjort sig positivt bemærket i det store udland. Folk fra hele verden lytter med på førstesinglen ”Sing in the Dark”, men ingen i Danmark kender bandet til fulde endnu. Singlen er hørt hundredetusindevis af gange på musiktjenesterne.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.