Burhan G

Showtime
mh-burhang-02-hd.jpg
11. marts 2017 kl. 20:00
DKK (1) 355,- (2) 275,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Burhan G tog i efteråret 2016 dansk radio med storm. Den kække, motown-inspirerede 'Lucy', udkom i slutningen af august måned og blev et af 2016’ absolut største danske radiohit. Burhan G’s femte studiealbum udkom herefter i november måned, hvor næste single, den forførende ’Diana’, efterfølgende blev sendt til radio og netop nu er i høj rotation på landets radiostationer.

Der er skruet ned for balladerne og op for ballademageren Burhan, som oser af kækt musikalsk overskud. Danskerne har forelsket sig i Burhan G’s nye motown lyd, som selvfølgelig skal opleves live på hans kommende indendørs turné, der bringer ham til Musikkens Hus den 11. marts. 

På turnéen gæster Burhan landets største koncertsale under overskriften SHOWTIME. Burhan har håndplukket de bedste musikere fra hele verden og går på scenen med et gigantisk 13 mand stort orkester, der udover hans faste amerikanske band, tæller blæsere, korpiger og dansere. Det hele er pakket ind i en stor spektakulær koncertramme, der i den grad understreger koncertens titel SHOWTIME.

Glæd dig til en festlig aften i selskab med en af Danmarks absolut dygtigste sangere, når Burhan G løfter taget i Musikkens Hus.

Om Burhan G

Burhan G er opvokset i Brøndby Strand ligesom musikerkollegaerne Outlandish. I tredje klasse startede han som solosopran i Københavns Drengekor på Sankt Annæ Gymnasium. I en alder af 16 år kom han med på turné som backingsanger for Outlandish og efterfølgende leverede han omkvædet til gruppens gennembrudshit “Walou” i 2000.

Burhan medvirkede på numre fra flere forskellige kunstnere, og i 2004 udgav han sit første album “Playground”, der ligesom opfølgeren “Breakout” var engelsksproget. Han brød igennem med sit selvbetitlede album fra 2010 med dansksprogede popsange, og den charmerende ballademager har smeltet pigehjerter og toppet hitlister lige siden.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.