Bjarke Ingels & David Zahle

Internationale priser har regnet ned over den danske stjernearkitekt Bjarke Ingels og hans arkitektfirma BIG. Nu kan han i forbindelse med et samarbejde mellem Cloud City A/S, Musikkens Hus, TV2 Nord og TV2 Nords seerklub, Club Nord, snart opleves i Koncertsalen.
bjarke-ingels.jpeg
29. september 2017 kl. 15:00
Dkk. (1) 500,- (2) 400,- (3) 300,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Googles hovedkontor i Californien, West 57-bygningen i New York og Big U, som skal fremtidssikre og beskytte Manhattan mod ekstreme vejrfænomener, er bare nogle af de igangværende og færdige projekter.

Danmark har en arkitekt, som i den grad har sat sit aftryk på verden med sit arbejde, der blandt andet formår at integrere det funktionelle, det kulturhistoriske og det æstetiske i en helhed.

En arkitekt, som har modtaget de mest prestigefulde priser for projekter på nogle af verdens mest kendte spots – og nu også i Aalborg.

Arkitektfirmaet BIG med Bjarke Ingels i spidsen har sat de første streger til byudviklingsprojektet omkring den gamle Aalborg Akvavit-fabrik, ”Spritten”.

Hvordan et internationalt greb på tingene bliver integreret i en mindre by som Aalborg, er blandt andet noget af det, Bjarke Ingels og David Zahle fortæller om, når de gæster Koncertsalen i Musikkens Hus.

Foredraget kommer til at handle om, hvordan arkitekterne med respekt for det oprindelige former byrum, der har international klasse, men stadig formår at fange byens ånd og understøtte almindelige aalborgenseres hverdagsliv.

Garanti for wow-effekt

Under foredraget får publikum en visuel rundtur ud i verden til Bjarke Ingels øvrige mesterværker, og han vil blandt andet fortælle om de tanker, der ligger bag omdannelsen af den gamle spritgrund.

Omdrejningspunktet for hele omdannelsen, er de gamle fabrikshaller.

Arkitektfirmaet BIG betegner projektet omkring ”Spritten” som helt unikt, da der ikke findes andre byudviklingsprojekter i Europa med samme attraktive beliggenhed og kulturhistorie. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.